Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, May 28, 2007

Sandra84 woog op het moment van schrijven 64.60 kg (bmi: 21.58).

De streef die ik mezelf gezet heb, zal ik naar alle waarschijnlijkheid niet halen. Zit daar nu nog 1,5 kg vandaan. Maar.. ik ga vandaag een thee en fruitdagje inlassen, hopelijk zak ik daarmee een kilo, waardoor ik morgen rond de 64,5 zal wegen. Ik ben het zat. Mijn dikke buik, mijn flubberheupen.. Hoewel mijn vriendje zegt dat hij me supermooi vind, en het wel fijn vind dat ik niet zo vel over been ben, en dat hij ervan houd om mijn vetjes te kneden.. Is natuurlijk erg lief van hem, maar ik doe dit voor mezelf..

IK ZAL ONDER DIE 64 KOMEN EN DAAR VERDORIE BLIJVEN!!

Het is nogsteeds erg druk met alles. Het nieuwe huis vergt iets meer onderhoud dan mijn kamer van 15m2, zeker omdat we ook nog 2 katten hebben die aandacht en verzorging nodig hebben. En aangezien mijn vriendin werkt, komt dat vaak op mij aan.. Afstuderen loopt ook nogsteeds niet zo lekker, waarschijnlijk laten ze me dit jaar nieteens afstuderen! :( Dan wordt het oktober.. maar ik ga me wel volledig inzetten!!

Snoeptechnisch gaat het ook nogal slecht.. ik eet ontzettend veel koolhydraten, denk dat ik dagelijks aan een kcal inname van 2000 of meer zit.. Dat gaat nu weer veranderen!! Geen spul meer van het station! (scheelt me vast ook minstens 20 euro per maand..)

Lieve buddys, over een paar weken ben ik uit de afstudeerstress en ben ik weer tot jullie volledige beschikking! Succes met afvallen!!

Liefs, Sandra

Onbekend
May 29, 2007 om 15:09
Lang zal ze leven, lang zal ze leven, lang zal ze leven in de gloria, in de gloria, in de gloria! Hieperdepiep HOERA x 23!!!

:bdaycomite:
May 31, 2007, gewijzigd door Grobegni op May 31, 2007 om 02:13
goedemorgen
ik kom je hier alvast even veel succes wensen
zeker met het afstuderen
en ook natuurlijk met het nieuwe huisje (bevalt het je?)
en het vriendje!
heel veel groetjes
May 31, 2007 om 04:21
succes meid!!!!
studeren en huisje in orde brengen.. is wel héél druk hé!

ik duim voor je!!!
lime
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan