Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, May 28, 2007

Hoss woog op het moment van schrijven 150.50 kg (bmi: 43.97).

Heb me gisteren weer gewogen. Ik had stilletjes gehoopt om onder de 150 uit te komen, maar had ook wel zo mijn twijfels of dit zou lukken. Begin vorige week geen problemen ondervonden om mijn dieet goed vol te houden. Was dan ook met het mooie weer dagelijks buiten om redelijk zwaar werk te doen, i.v.m. het aanleggen van een terras. Maar eind afgelopen week wat meer binnen gezeten i.v.m. de regen. En dat kan juist een beetje funest voor me zijn, want al snel komt er dan een soort verveling om de hoek kijken en ben ik toch weer een aantal dingetjes gaan eten, die mijn persoonlijke calorietabel te boven gaan.
Maar gelukkig toch nog 3 kilo afgevallen. Ben nog niet zo lang bezig, dus het meeste zal nog steeds wel veel vochtverlies zijn.
Zoals jullie weten stap ik nog op een oude (doordraai) weegschaal tot max. 130 kilo en deze stond dus, na helemaal rond te zijn gedraaid....op 20,50 en maakt totaal dus 150,50 kilo.
Natuurlijk was ik nieuwsgierig of mijn 'digitale' weegschaal, die tot 150 kilo gaat.......mij al kon houden. Heel voorzichtig stapte ik er op.....zag de cijfertjes voorbij de 150 schieten........151, 152, 153, 154.......en vervolgens op "error".
Hij kan me dus nu nog steeds niet houden, maar het frusterende is wel dat ik nu niet weet welke weegschaal het juiste gewicht aangeeft.
Mijn oude geeft nu 150,50 aan terwijl de digitale er voorbij schiet en op 'error' springt.
Voor mijn gemoedsrust hou ik het maar bij die oude weegschaal en zie t.z.t. wel eens, of ik me ergens op een echte, geeikte weegschaal kan wegen.
Ik ga in ieder geval stug door. Wil zo snel mogelijk die dikke jas kunnen uitdoen.

Groetjes..........Koos.

May 28, 2007 om 08:02
dag hoss

bedankt voor je berichtje...
het schaamrood overvalt me zo'n beetje, want ik ben de laatste 4 dagen weer helemaal niet goed bezig...maar morgen opnieuw de riem aanspannen. Dan is het weer gewone werkweek en dan lukt het me ook altijd beter...ik ben zo'n zwakke madam...kan moeilijk nee zeggen...
Jij doet dit schitterend: al 9,5 kilo kwijt. Doe zo verder...en binnen de kortste tijd is de error van je weegschaal verdwenen en wil die wel meewerken...
Binnenkort kan je je dikke winterjas aan de kapstok hangen!
groeten, ieksieksil
May 28, 2007 om 09:45
:hola: hoss

:wow: dat is toch niet mis hoor drie kilo :petjeaf:
en mag ik je een tip geven voor als je je echt verveelt:?: wat ik dan doe is heel veel verhaaltjes lezen hier en aktief dagboekjes beantwoorden. je bent dan bezig en je word ook nog eens gemotiveerd:-)
in ieder geval wens ik je deze week ook weer veel succes!

:groetjes::tenderly::dag::bloem:
May 28, 2007 om 15:19
.............................HALLO HOSS......................


ja drie kilo dat is echt klasse (+)
en die weegschaal zal jou binnen kort wel kunnen wegen
dus ik zou me als ik jou was niet te druk om maken

:ruitjes:

heb je nog iets speciaals gedaan vandaag:?:
wij zijn even naar de ikea geweest
de politie had de weg er naar toe afgezet
alles was vol
we moesten dus helemaal om rijden
maar het was wel leuk
we hebben daat iets gegeten
arjan patatje met gehaktballetjes in saus
en ik
nou ik heb een kopje soep met een broodje genomen
met was verse sla en een cola ligt
dus ik heb me netjes gedragen niet dan

:ruitjes:

verder zijn we lekker thuis
morgen moet arjan weer werken
dus nog even genieten

:ruitjes:

ja verder geen nieuws meer
en ik hoop dat we toch weer een mooie zonnige week krijgen
ga jij weer de tuin in
en ik lopen met mijn honden

:ruitjes:

ho ja ik heb morgen een afspraak met mijn sportmaatje
ik had een oproepje geplaatst
en ja hoor er is er een die wel met mij wil :nordic:
goed he

:liefs::catharina:
May 28, 2007 om 16:20
Hai Koos,

Zo te zien zijn wij bezig met een soortgelijk gevecht. Mijn weegschaal gaat to 160, dus ik heb mij wel de hele tijd kunnen wegen. Sinds woensdag onder de 150 dus dat schiet op. Ik hoop dat je binnenkort gewoon op die digitale verder kan wegen, dan heb je maar duidelijkheid. Mocht je dan even zwaarder zijn: geen nood!! Je bent intussen wel al zoveel kilo afgevallen toch? Jammer dat je ziektekosten verzekering het niet wilde vergoeden, maar kun je je niet aanvullend verzekeren en dan over een half jaar het nog eens proberen? Dat schijnt te mogen, er zit een half jaar wachttijd om te voorkomen dat je je op het laatste moment aanmeld, maar uiteindelijk lijkt het me voor jou wel zinnig. Vooral omdat je die steun goed kunt gebruiken. Mocht je hier nog steun kunnen gebruiken dan wil ik je graag ter zijde staan!! Wel goed om te weten dat er nog iemand is die ook zo'n lange weg te gaan heeft. Wedstrijdje doen?

Ik herken het snaaien als je binnen zit. Heb daar zelf ook wel last van, hoewel ik me zoveel mogelijk probeer buiten te begeven. Ik ben ook heel hard bezig met wandelen en dat zet ook wel zoden aan de dijk.

Groetjes,
Karianne.
:wolf2:

:succes:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan