Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, May 28, 2007

Niecje woog op het moment van schrijven 98.50 kg (bmi: 34.08).

:hoi::hoi: Allemaal

Vandaag ben ik met mijn mams wezen winkelen. We gingen eerst een vaderdagcadeautje halen!! En er was een nieuwe winkel waar mijn moeder al met mijn zusje waren geweest een tijdje geleden en die wilde ze me laten zien. Leuke winkel, soort ikea zonder bedden en ietsjes goedkoper en meer mijn smaak!!
S'middags met mijn moeder en zusje gestoeid op bed, we hebben gelachen!!! Onze hond ging ook meedoen, we zijn helemaal doodgelikt! Al jaren niet gedaan, uiteindelijk zat ik helemaal onder de krassen van de nagels van mijn zusje, die heeft namelijk neppers!!(mijn moeder haakte na een tijdje af) En hadden we allebei onze haren totaal door elkaar. Was echt top!
En een spelletje gedaan.

En ik heb weer eens eten gekookt, ik ging griesmeelpudding maken. Beetje op de gok, je zou denken dat het steen was Knettershard niet te eten!! Hihi.

Mijn projectjes zijn goed bezig. Ik heb gewoon al grassprieten van 2 a 3 centimeter!! Ik is trots. :koningterijk: Maar mijn aardbeitjes zijn opgegeten door de vogels :( ging vanmiddag kijken en geen aardbei meer over. Dus moet even een net halen. Want ik wil natuurlijk de aarbeien zelf wel opeten.

Fijne week allemaal.

Big :hug:

:liefs: Denice


Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan