Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, July 10, 2007

Roortje woog op het moment van schrijven 100.60 kg (bmi: 31.05).

goedemorgen allemaal.

Het wordt tijd dat ik hier weer wat meer ga schrijven om weer echt goed af te vallen. Ik merk aan mezelf , dat wanneer ik niet schrijf er de klad wat in komt.
Ik heb allereerst een nieuwe :weegschaal: gekocht.De oude bleef ook nadat ik er nieuwe batterijen in had gedaan illusies geven. Woog ik ineens 103 nogwat....nog geen seconde later woog ik 3 kilo meer. Nou dat kan dus echt niet.

Ik ben inmiddels geslaagd voor mijn pedicure opleiding. Ben er zo blij mee...maar het gekke is dat ik ineens "tijd" heb. Ik was zo gewend avond aan avond te zitten leren...en de vrije tijd die ik dan over heb (wat niet veel is als mama van 2 kleuters en een dreumes bent) dat oefende/werkte ik.
En nu..nu geen boeken meer op tafel...dat is eerst wel wennen. Maar goed...ik ben nu mijn eigen praktijk aan huis begonnen en heb flyers gemaakt die ik door de wijk bezorgd heb (ook weer extra lichaamsbeweging)
En nu ben ik al lekker aan het werk.

NU nog even een ritme vinden.....maar wat nu zo lekker is..KIDS HEBBEN VAKANTIE. En dat vind ik heerlijk. Samen spelletjes doen, ze buiten zien genieten (en dus geniet ik ook), koekjes bakken...
Hihi terwijl dat ook gevaarlijk is want alsik ritme en structuur mis dan wordt ik gemakkelijk.
We zullen wel zien dus....

tot volgende keer
Roortje

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan