Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, July 10, 2007

Syrrah woog op het moment van schrijven 128.50 kg (bmi: 46.08).

Goed, ik ga hier ook maar mijn dagboek bijhouden dan. Geen idee of dit vol komt te staan maar goed. Het goede nieuws, ondanks mijn ultimate pech-week (lekkage, kat weggelopen en ik was ongesteld) is er toch anderhalve kilo weer af! Toch wel een beetje triestig dat dit dus de highlight van de week was. Gisteren ben ik weer bij de WW-cursus geweest en daar op de weegschaal gestaan. Daarna heb ik me meteen vol goede moed ingeschreven bij een sportschool.
Jawel, het gaat serieus worden. Mijn plan is om 1 à 2 keer per week te gaan zwemmen voor de cardio en 1 keer per week krachttraining. Nou kan ik bij de sportschool alleen maar een abonnement voor 2 x per week krijgen, dus misschien ga ik het wel andersom doen. :bankdrukken:

Ik blijf toch een zuinige Hollander hè :knipoog:
De bedoeling is in ieder geval om meer spierweefsel te kweken, zodat het afvallen zelfs tijdens mijn slaap kan doorgaan Ik ga werken aan een tweede principe van Sonja Kimpen, meer bewegen.

Gisterenavond is door de WW-cursus en het bezoek aan de sportschool het avondeten er een beetje bij ingeschoten. Ik heb het gelaten bij twee bruine boterhammen en een gebakken ei. Voor vanavond staat andijviestamppot op het menu. En dan zonder de rookworst of spekjes, maar in plaats daarvan gebakken champignonnetjes, uitje en hamblokjes door de stamppot meegestampt.

July 10, 2007 om 04:27
Hoi Hoi goed van je om te gaan sporten, het zal in het begin moeilijk en zwaar zijn je moet ook rustig beginnen. Ik had de eerste proefles een rode kop zeg! maar het loont de moeite echt waar en sporten gaat zoveel makkelijker als je paar killo lichter ben en wat leniger ik kon in begin het apperaat bijna niet opklimmen haha. Je zal merken dat je strakker wordt en mooier figuur krijgt maar dan moet je wel doorzetten. veel succes doeiiiiiiii :liedje33:
July 10, 2007 om 04:46
Hoi Lydia,

Dank je wel voor je reactie. Het zal bij mij nog wel een tijd gaan duren voordat ik strakker wordt vrees ik. Hoe lang duurde het voordat jij dat merkte?

Groetjes,
Syrrah :lady01:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan