Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, July 10, 2007

Cassy woog op het moment van schrijven 101.00 kg (bmi: 29.83).

:hoihoi: allemaal,

Het roer MOET om!!! Vanochtend het boek van Sonja Kimpen er WEER :doof2: bij! Vandaag de lijsten met :banaan1:"swing":banaan1:-voedsel gekopieerd en ze komen OP de koelkast te hangen!!!

Vanmiddag moet ik nog werken en dan morgen de caravan klaarmaken voor de vakantie. We hebben gisteravond geboekt op een camping in de buurt en vertrekken zaterdag! Manlief moet nog een weekje werken maar zal 's avonds meestal heen en weer gaan! Is iets makkelijk om thuis te slapen omdat hij 's ochtends om half 7 gaat werken...

Het wordt gelukkig ook beter weer! Haha, slechter kan niet! Verder weinig te melden. De jongens hebben gisteravond de film van :harryp: gekeken. Haha, ik sliep voor het einde! Dus die zijn redelijk "mak" vandaag!!! Nu IK nog!!! Ach ja, het plan is er! Nu de uitvoering nog...

July 10, 2007 om 13:04
:hoi: Cassy,

Hé wat las ik, jullie gaan zaterdag al met vakantie? En dan voor hoelang? Zijn het drie weken, dan overlappen we er maaar twee, maar zijn het er vier, dan worden het er weer drie!!!! Nee hoor, gaan jullie ook maar lekker genieten, hopen dat het weermeezit. Ik ga duimen!

Bedankt weer voor je leuke reactie, word ik toch altijd weer vrolijk van. En ik met dus zodra ik thuiskom direct naar de boekhandel voor de nieuwe boeken van Sonja. Ben toch blij dat jij dat in ieder geval weet, ik wist helemaal niet dat er nieuwe boeken van haar waren. Ik ben ook echt van plan na de vakantie weer aan de slag te gaan met de lijn. Heb er zelfs wel zin in. Weer wat structuur in het leven.

Maar nu nog even genieten, heb weer een nieuw stukje in mijn dagboek gezet. Ik wens jullie ook echt heel veel plezier en ga jij er ook echt van genieten? Doen hoor. Ik houd op, mijn husband heeft de laptop weer nodig, is zelfs op vakantie met zijn studie bezig. Een echte doorzetter!

Nou, ik hoop je snel weer te spreken, tot die tijd, geniet van het leven en SWING!!!

Liefs, :a:poassi
July 12, 2007 om 05:09
:hoi: Cassy
Ik heb net Culimama bijgewerkt en kom nog even hier kijken. Het bevalt ons nog steeds ontzettend goed hier, Hongarije is echt een aanrader! We vergelijken steeds met Italie omdat we daar de laatste jaren zijn geweest en de vergelijking valt steeds gunstig uit voor Hongarije.
Als ik hier niet meer voor zaterdag kom kijken, dan wens ik je een heel fijne vakantie met heel veel zon!
:kus2:
Monique
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan