Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, July 10, 2007

Opnaargezond woog op het moment van schrijven 61.00 kg (bmi: 22.68).

Auw, auw, auw. Dat is het enige wat ik dacht zondag octend toen ik mijn bed uit stapte. Helaas veeeel te vroeg, want ik moest om 9 uur al weer oppassen. En ik kan je een ding verklappen: oppassen op 3 meiden om 9 uur 's ochtends valt niet mee. En ik kan je nog iets vertellen: oppassen op 3 meiden om 9 uur 's octends na twee dagen BodyPump opldeiding valt nog minder mee!
Het afgelopen weekend was wel helemaal super! Vrijdag heel veen gepumpt, theorie lessen gehad en lekker geluncht. Ik was om 8 uur 's avonds thuis en heb toen gegeten en mijn choreografie geleerd. Want zaterdag moest ik al weer om half 8 op en om 11 uur mijn choreografie presenteren in de tweede cursus dag. Daarna lunchen, hardlopen, circuit training (heel zwaar) en nog een keer pump.
Je begrijpt, zaterdag avond was ik kapot. Zowel fysiek als emotioneel! Helaas kon ik niet regelrecht m'n bed in, maar had ik nog een verjaardag. Zondag de hele dag opgepast en 's avonds bij m'n ouders gegeten.

Gister was ik helemaal kapot. Na zo'n weekend wilde ik alleen nog maar slapen!! Helaas is dat er niet echt van gekomen, maar heb ik vanmorgen wel lekker uitgeslapen.

Morgen ga ik lekker winkelen en kleren kopen, zo zin in! En verder vanavond les geven (body pump). Zaterdag moet ik weer naar de opleiding, dus dan wil ik wel even mijn choreografie goed kennen!

xxx
irene

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan