Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, July 10, 2007

Bonneke woog op het moment van schrijven 82.90 kg (bmi: 29.37).

hallo hier zijn we weer,de grote schade van vorige week is weer hersteld,hetgeen dat ik bij gekomen was na het famillieweekeinde is er weer terug af oef oef gelukkig maar want ik ondervind nu wel dat het moeielijker begint te gaan,ik hoop dat ik men streefdoel zal bereiken en dan werken om er op te blijven maar dat is voor later want ik ben er nog niet,maar de eindstreep komt toch stillekes in zicht,hoe gaat het met men buddys gaan de killotjes naar beneden ? ik wens jullie allemaal een gezonde en goede lijnweek en voor hen die op vacantie gaan neem het er maar eens goed van,lieve groetjes en knuffel van :bonneke: tot volgende week :baai:

July 10, 2007 om 14:18
Hi Bonneke,
Al meer als 11 kilo ????????????? Super hoor, ik kom niet vooruit maar ja het zal zeker wel mijn eigen schuld zijn. Hoe doe jij dat ? gewoon wat minder/minder vet eten ? Ben wel benieuwd hoor.
De hondenshow was fantastisch. Ons teefje is Beste Teef geworden, onze baby is zoooo dapper geweest. Hij kreeg een "veelbelovend" in de raskeuring en uiteindelijk in de erering s'avonds werd hij 3de Beste Baby van de Show. Schitterend toch voor een eerste keer wat hij op show kwam.
Dus idd. het is een worstenbroodje geworden op de show en vanwege de overwinning hebben wij dat een beetje gespoeld met een paar pintjes.. Nu wat wil je !!!
Nicole
July 14, 2007 om 08:08
Heykes,
Oeps kan het zijn dat ik mij vergist heb ? ik dacht zaterdag 4 augustus geschreven te hebben.... de jaren zeker ! Nu in ieder geval het is een zaterdag, weet niet of je via openbaar vervoer in die halle geraakt, het ligt wel een beetje afgelegen, dus helemaal niet in het centrum. Maar ja maakt niet uit anders zien we mekaar wel eens op een andere keer, we komen ook naar Oostende in september en die halle ligt dan wel in het centrum, misschien een idee. Mij herken je uit een duizend.......ben niet klein, grof gebouwd :o), heb heel kort haar en meestal nogal wat mensen rond mij, waaronder mijn handler en haar man die beiden turkse nationaliteit hebben, er dus wel iets anders uitzien als ons. Weet niet of ik een foto van mezelf heb anders moet ik eens kijken maar wil dan wel liever die foto op je persoonlijk adres doormailen als je daar geen probleem van maakt, stond namelijk niet vooraan toen ze de schoonheid uitgedeeld hebben, maar zelf maak ik daar geen probleem van hahaha.
Allez ga nu mijn hondjes eten geven en dan nog wat rondscharrelen hier in huis, het weer is toch niet zo goed als ze ons beloofd hadden.
Prettig weekend nog ,
Nicole
July 15, 2007 om 09:39
He Bonneke,
Dat klinkt een stuk beter! Toch weer mooi een beetje in de goede richting. We hebben gewoon geen haast. En alles wat er niet aankomt is toch ook mooi meegenomen? Volgens mij is het prima om wat langzamer te gaan, dan went je lichaam er maar aan en kom je ook niet zo snel weer aan, hoop ik dan maar.
Hou vol en succes!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan