Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, July 10, 2007

Zwemmiep woog op het moment van schrijven 73.20 kg (bmi: 25.33).

Hallo allemaal,

Deze week zijn Emmetje en Teetje de hele weer overdag naar een soort kindervakantieweek vol met sport en zou ik dus naar de fitnessclub kunnen.. Mooi niet dus ! Ik heb op mijn benen zo'n tien grote rode bulten - een allergische reactie op een of andere insectenbeet :dathebikweer:! Het ziet er niet uit en ik heb dan ook geen zin om me hiermee in het openbaar te vertonen, laat staan in een zwembad:zwemmen2:.

De komende drie weken gaan we op vakantie naar Noorwegenen dan hoop ik dat ze een beetje geslonken zijn, alhoewel: als ik naar de weersverwachting kijk, hoef ik waarschijnlijk niet in een korte broek of rok rond te lopen. Wel muggenspul meenemen natuurlijk !

Gelukkig heb ik wel tijd gehad me op mijn eigen stepper uit te leven en ik heb me redelijk aan mijn programma gehouden. Alleen die grote :nutella:pot... Kon ik de kinderen, maar vooral mezelf, daar ook maar vanaf krijgen - ik heb ze inmiddels al van de melkchocolade hagelslag af en ze eten nu pure. Die lust ik zelf namelijk niet:grinnik: !

Het beste maar weer !

:BeeBee:

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan