Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, November 23, 2004

Riemke woog op het moment van schrijven 76.50 kg (bmi: 25.56).

Was toch wel even een blik op de kast vanochtend!
Maar daar bleef het wel bij hoor :D

Gister was verder wel een goede dag, alleen het werk is wel zwaar nu vind ik. (tis druk, maar ook dat gehannes met die reorganisatie...spookverhalen enzo)

Vanavond maar lekker hard trappen op het roeiapparaat!

Fijne dag iedereen!

Jolien

November 23, 2004 om 04:12
Goed hoor dat je'm op de kast hebt gelaten. En je stress en frustatie van je werk wegtrappen op het roeiapparaat is natuurlijk helemaal goed!

Fijne dag! Brigitte
November 23, 2004 om 10:52
ehh... mag ik even bij jou bekennen dat ik droppies gekocht had, in de veronderstelling dat ik wel sterk genoeg zou zijn om er af en toe ééntje te nemen....
Dus nie! in de auto had begon ik al, en kon niet stoppen.
Het goede nieuws is dat ik de helft van het doosje heb weggegooid anders had ik echt alles achter elkaar opgegeten.

Ok.... geef me nu maar op mijn kop!
November 23, 2004 om 13:53
Hai, bedankt voor je aanmoedigingen en goede advies. Je hebt helemaal gelijk wat betreft het feit dat het inderdaad wel went om gezonde dingen te eten. Mijn probleem is alleen dat ik maar niet door die eerste fase schijn heen te komen. Het is werkelijk zeer frustrerend. Ik moet echt mezelf eens wat hardhandiger aanpakken. Als er eerst maar eens een kilootje of een half killootje af zou zijn, dan zou ik er tenminste weer wat hoop krijgen dat het mij ook mogelijk is. Het lijkt wel of mijn vet vast gesoldeert is aan mijn lijf.
November 23, 2004 om 14:55
Dank je wel voor je aanmoediging :knuffel: dat had ik wel eventjes nodig. Het is waar wat je zegt, ik moet gewoon doorzetten ook al duurt het allemaal langer dan dat ik wil dat het duurt. Als ik zie hoeveel mensen hier al héél wat kilos vet zijn kwijt geraakt, vraag ik me weleens af hoe in vredesnaam ze dat voor elkaar hebben gekregen. Ik moet gewoon verschillende dingen gaan uitproberen todat ik de juiste methode heb gevonden waar mijn vet reserves van op de vlucht slaan, hahahaha. En ja, ik moet ook dingen eten met weinig kalorien als ik mijn frustraties weer eens weg wil eten :watermeloen: Was het alvast maar weer zomer, dan kon ik me te goed doen aan de watermeloenen. Misschien moet ik maar eens een dagje een fruitdag houden of zo, gewoon om dat vet eventjes mee wakker te schudden en los te poken. Ik wil zo graag snel resultaat zien om gemotiveerd te blijven. Maar eerst moet ik van mijn zere keel af, en die griep de das om doen. En ja, veel thee en water drinken. Thee gaat me wel goed af, water vind ik wel héél moeilijk vooral in de winter.
Maar ik ga ervoor! :sjaaltje: Ik hou je op de hoogte!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan