Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, November 23, 2004

Sophia woog op het moment van schrijven 95.20 kg (bmi: 35.83).

mijn meissie voelde zich gisteren niet zo lekker, en na alle narigheid die we samen hadden beleefd vorige week, vond ik dat niet zo gek, dus "spijbelden" we... ik niet naar mijn werk, waar men op de hoogte is, van alle sores, dus makkelijk vrij te nemen... op school vonden ze dat een prima idee, dus wat hebben we gedaan gisteren? ehm... ik heb haar meegenomen naar mijn slaapkamer, waar ik aan het sauzen ben met lichtpaars! en zilver. meissie tv kijken, ik aan het klussen, prima idee! (+) daarna huishouding bijgewerkt en natuurlijk elkaar veel geknuffeld en bijgepraat. vanmorgen ging ze weer fluitend naar school en omhelsde ze al haar vriendjes en vriendinnen weer... en ik? verder met de slaapkamer en vanmiddag 2 uur werken.. hm en opletten met eten geloof ik... argh!

November 23, 2004 om 11:13
Dat was een goed plan van je, lekker even spijbelen!
Is Huub alweer thuis? Dat scheelt ook!
Eh, psychische vezels... zijn eigenlijk psylliumvezels, verkrijgbaar bij De Tuinen en waarschijnlijk ook wel bij natuurwinkels. Schijnt gezond te zijn. In ieder geval zit je er snel vol van en kun je lekker :lian:
Theelepeltje door je vruchtensap op de vroege ochtend en dan aan het eind van de middag nog eens. Niet dat ik nou kilo's afval, maar ja, een mens doet weleens gek.... Kwaad kan het zeker niet, werkt cholestorol verlagend, vetbindend en stimuleert de darmen....

En een lichtpaarse slaapkamer met zilveren accenten.... dat wordt weer romantiek! :D
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan