Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, November 23, 2004

Jytte woog op het moment van schrijven 87.60 kg (bmi: 29.27).

hoi,:bloem:

Ik heb net eens gekeken op een site bij welk gewicht mijn BMI goed was.
Dit is in mijn geval dus 74,5 KG. Ik hoop dat ik dit ook binnen anderhalf tot 2 maanden kan halen.Dat zou betekenen dat ik het voor het eind van Januari gezond ben verklaard.Dat moet kunnen vinden jullie ook niet.
Alhoewel die feestdagen die er nog aankomen dat zal nog wel eens ff tegen kunnen vallen.

Ik voel me verder prima en voel me extra sterk door deze site( en dus door de medelijners) Gek toch hoe dit medium je motivatie kan bevorderen eigenlijk.ik voel me:heelsterk:
Tegelijkertijd ook belachelijk dat ik zoiets blijkbaar nodig heb om het gevoel te hebben dat iemand achter mijn vodden zit.
Ik weet niet eens meer wat de klik heeft gegeven dat ik gewoon er voor ging,dit had ik toch wel vaker gehad maar nooit was ik zo volhoudend als ik nu ben.
Lang leve internet !!!!!

Ik sta al weer te poppelen om dat grafiekje vrijdag in te vullen..hopelijk gaat het lijntje weer naar beneden maar zoals het er nu uitziet wel gelukkig.

Ik ga zo maar weer eens een potje thee zetten, het is er wel weer voor vind ik.

:wave:

November 23, 2004 om 13:16
Hai, ten eerste gefeliciteerd met het verliezen van zoveel kilos vet. Ik vind dat zo knap! En ook bedankt voor je reactie. Ik ben het helemaal met je eens wat betreft het feit dat je wel minder moet gaan eten, maar jezelf niet totaal moet ontzien, omdat je het anders nooit vol houdt. Bedankt voor de tip wat betreft het drinken van veel water. Ik zal dat zeer zeker eens proberen, en proberen vol te houden.

Maar tot zover gaat het allemaal toch niet zo lekker. Ik weet niet goed hoe ik het aan moet pakken. Het lijkt er wel op alsof mijn gewicht vast is blijven hangen (al een heel tijdje) en of het er gewoon niet af wil. Ik zit er over te peinzen om accupunctuur te proberen, gewoon om eventjes op weg geholpen te worden, misschien dat als ik zie dat er een kilo af is, dat ik dan weer hoop krijg (ik weet namelijk uit ervaring dat het héél lang duurt voordat ik wat gewicht verlies. En daarom ben ik bang dat het een hele lange en vervelende strijd gaat worden.

Ook ik heb eventjes mijn BMI ergens opgezocht, en dat is 74,8 kilo, terwijl mijn streef gewicht 68 was. Ik denk dat ik het toch maar op 74,8 kilo hou, hahahaha.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan