Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, November 23, 2004

Majel woog op het moment van schrijven 67.80 kg (bmi: 26.16).

Mijn gewicht is vier ons :afgevallen: gedaald afgelopen week. Ik zou willen dat het meer was, maar dat is niet zo. En elk onsje telt uiteindelijk wel, dus niet zeuren vind ik zelf.

Afgelopen zaterdag heb ik samen met een vriendin van me een :partytime: supriseparty :party: gehad voor onze 30 ste verjaardag. We dachten dat we Tapas gingen eten, maar dat pakte dus helemaal anders uit. Het mooie was natuurlijk dat we helemaal niks in de gaten hadden. We waren zelfs geblinddoekt en nog hadden we niks in de gaten. Ik dacht zelf dat we geen tapas zouden gaan eten, maar iets anders. Misschien iets sjieks of zo. Had totaal geen besef.
Toen we uit de auto waren gehaald – nog steeds geblinddoekt – hoorde ik allemaal geroezemoes en riep dus hard uit: “maar ik ga niet met mijn blinddoek een restaurant binnen, ik loop daar voor gek!”. Maar voordat ik iets kon doen, was mijn blinddoek al af en stond ik binnen. En dat was raar. Ik zag allemaal bekende mensen. Een goede vriendin van me, die me ’s middags nog gemaild had dat ze zich niet lekker voelde ivm haar zwangerschap, mijn moeder, mijn broer. Ik dacht dat ik een collega zag, maar dacht meteen dat kan helemaal niet (bleek wel zo te zijn). Toen ik nog eens goed rondkeek bleek ik de meeste mensen daar te kennen. En dat is een rare gewaarwording, maar wel heeeeeel leuk.
Ik weet nog dat ik heb gezegd dat we zo’n honger hadden. Maar dat was zo opgelost, een paar broodjes doen wonderen.

Het eerste uur had ik erg koude handen en ik had ze ook helemaal samengeknepen tot vuistjes. Ik had dit zelf niet in de gaten tot mijn vriendin zei dat ik mijn handen niet zo moest samenknijpen. Gelukkig werden hierna mijn handen weer vlug warm.

Al met al was dit een zeer geslaagde avond waarvoor wij onze vrienden wel honderd keer hebben bedankt.

Zondag was ik nog steeds behoorlijk uit mijn doen. Heb alleen het hoognodige gedaan aan mijn studie en verder heerlijk gerelaxed.

Mijn doel voor de komende week is om minimaal weer 4 ons af te vallen. Het liefst meer. Het scheelt misschien dat ik vorige week niet gesport heb, deze week staat dat wel weer op de planning :trainen:. Dit zal natuurlijk ook weer helpen om de calorietjes te verbranden :calorieverbranding:.

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan