Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, November 23, 2004

Katja woog op het moment van schrijven 66.00 kg (bmi: 24.24).

:doei:

Ik ben weer terug in het land (figuurlijk dan)! Drukke werkdag gehad gisteren, :multitasken:. Veel klanten, mensen die dan nog spontaan langskomen en direct een gesprek eisen, telefoontjes, ... en alles is even dringend, of zo zeggen ze toch! :-) Dat laatste neem ik al met een korreltje zout.

Samen met een vriendin ben ik een les aan het voorbereiden rond keltische mythes voor een studiegroepje waar ik in zit. We hebben al wat gevonden, zijn toch spannende verhalen bij. En ongelofelijke beschrijvingen van helden:

"CuChulainns woede wordt groter en velt 100-en mannen tegelijk. Door de woede verandert hij in een ontzagwekkend en veelvormig schepsel. Ieder deel van zijn lichaam beeft als waterriet in stromend water. Zijn kuiten, hielen en dijen verschoven naar de voorzijde van zijn lichaam, zijn voeten en knieën naar de achterzijde. Eén oog werd heel klein, het andere heel groot. Zijn mond vertrok in een gruwelijke grijns tot aan zijn oren, schuim stroomde eruit. Zijn hartslagen klonken als leeuwegebrul."

cool, he?! :lol:

:knuffel:
Katja

November 23, 2004 om 12:34
Hoi hoi :hallo:

Zo zo keltische mytes. Spannend hoor! Leuk hoor al die verhalen. Helemaal in deze wintermaanden dan passen de verhalen prima! hoe is het verder met het lijnen? Alles goed verder?

:kus:
katje
November 24, 2004 om 03:25
:doei:Katja,
Wat een energie heb jij zeg! De hele dag werken, voor anderen klaarstaan en 's avonds altijd nog een hoop ondernemen. En dat allemaal terwijl je kilo's afvalt. Nou :petjeaf:
Na jouw Keltisch verhaal, kreeg ik zin om te lezen. Mijn boeken waren gisteren aangekomen en een cursiste van het Spaanse uitstapje had me toch warm gemaakt voor Lord of the Rings. Schijnt ook heel veel Europese geschiedenis in verwerkt te zijn, zeker ook die van de Kelten.
Afijn, ik had toch niet de energie ... :nee: Jammer. (kan me niet concentreren op een boek als ik voortdurend zin heb in chips, bah.) Ben voor de tv in slaap gevallen, zonder chips:ja:.
Ik houd trouwens heel veel van Keltische muziek!:muzieknoot:

Nou, dat vandaag maar weer een rijke dag mag worden!
:kus:
Heidi

De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan