Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, November 23, 2004

Biebeltje woog op het moment van schrijven 96.80 kg (bmi: 34.71).

Gaat vanaf vrijdag niet zo heel lekker. Maak me een beetje zorgen om mijn hond die ineens naar mij is gaan happen en grommen. Weet niet wat er aan de hand is en maak me er erge zorgen om. Morgen komt de gedragstherapeute en dan gaan we eens kijken wat er aan de hand is. Lichamelijk is ie helemaal in orde want hij is pas voor de APK (jaarlijkse enting) geweest. Ik hoop dat ik me onnodig zorgen heb gemaakt maar heb elaas wel in het weekend een hele reep chocolade (200 gr) op. Daar baal ik het meeste van.
Goed eerst morgen maar weer eens afwachten. Zowel het oordel van de gedragstherapeute als van de weegschaal. Morgen zal hij ook zeggen of ik me zorgen moet maken hihi.

Luitjes succes en ik ga er nu gewoon weer tegenaan.

November 24, 2004 om 03:13
Goedemorgen:zon:

Als je zo spoedig mogelijk je streefgewicht, je huidige gewicht en je weegdag aan mij door kan geven dan kunnen we van start zodra alle gegevens zijn verwerkt.

Je gewicht :weegschaal:graag op je weegdag aan mij doorgeven en natuurlijk kunnen naast gewichten ook andere berichten geplaatst worden in het dagboek. Ik ben vaak op deze site te vinden behalve op donderdag.

Als je niet meer mee wilt doen, geen probleem maar geef het wel even door. We gaan onderling de strijd met elkaar aan maar het is meer om die boomstam achter de deur te hebben en om elkaar te steunen.

Veel suc6!

*O*To-be-dennetjes-team*O*
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan