Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, November 23, 2004

Toetje woog op het moment van schrijven 88.00 kg (bmi: 29.40).

Meiden, ten eerste een dikke :knuffel: en :kus: voor alle reacties en aanmoedigingen die ik tot zover ontvangen heb. Het doet me echt héél goed. En zonder jullie zou ik er al weer mee gekapt zijn. Want het vet wil geen kant op :kwaad: Ik ben dus nog helemaal niets afgevallen. :zakdoekje: en ik ben bang dat het nog héél lang kan duren voordat de eerste kilo eraf zal zijn. Ik haat mijn vet :tezwaar: Maar ik beloof jullie dat ik door zal gaan. Ik laat me niet kisten door dat vet. Het hoort daar gewoon niet, en ik zal er vanaf komen, koste wat kost.

De afgelopen week was echt wel zwaar :sterretjeszien: ik had een ontstoken verstandskies, en een opgezwollen wang. De ontsteking is gelukkig bijna weg nu, maar ben nog steeds aan het spoelen met goor spul, want het doet nog wel pijntjes. Wat heb ik een pijn geleden zeg :tandarts: Daar kwam nog eens bij dat ik ook nog ongesteld was en me daar ook nog eens flink beroerd door voelde (zowel lichamelijk als geestelijk).

Ik ben van al die ellende bijna weer een beetje bekomen, maar voel nu dat er een griepje aan komt zetten, je weet wel zere keel enzo :ziek: Het moet toch allemaal niet gekker worden.
Maar afvallen met al die ellende? Vergeet het maar mooi, ik ben nog net zo :rond:

Ik weet gewoon dat ik door mijn ellende en mijn verdriet en frustraties extra dingen ga eten. De problemen die mij het meeste ellende geven, zijn niet één twee, drie op te lossen. Dus daar hoef ik niet op te gaan zitten wachten.:houafstand:

Mijn vraag aan mijn medelotgenoten hier, die ook hun frustraties en verdriet weg vreten :kus: is hoe pakken jullie dat aan als je in een dipje zit? Wat doe je in plaats van met eten je een beter gevoel te geven?
Nou veel liefs en tot horens van Toetje

November 23, 2004 om 14:33
Hoi lekker toetje :)

Wat een rampzalige week heb jij achter de rug!! Echt 1 van mijn ergste nachtmerries, kiezen die getrokken moeten worden.....aaahhhhhhh!!!
Gelukkig dat je een beetje bekomen bent nu :)))

Tja, en dan is het nog extra vervelend dat je niets bent afgevallen. Want die motivatie heb je natuurlijk wel nodig :)
1 ding kan ik je helaas wel vertellen: van extra 'dingen' eten val je niet af. Jammer maar helaas :) Tenzij je het over rauwkost en dat soort zaken hebt, maar ik vrees van niet.

Weet je, toen ik begon met lijnen, toen kwam ik eerst 2 kilo aan. Men zei dat dat normaal was, eerst aan te komen, maar ik vond het natuurlijk alleen maar mega-frustrerend!
En toen ik een pauze had ingelast van een aantal weken, toen bleef ik wel op gewicht, maar toen ik weer serieus begon, kwam ik weer eerst aan!

Moraal van het verhaal: niet opgeven :D Het gaat vanzelf de goede kant op, echt waar!

Wat verder helpt: :water: of thee drinken als je trek hebt, en wat zeker helpt is afleiding gaan zoeken. Bijvoorbeeld inloggen op deze site, en dagboeken van anderen lezen. HELPT!!!
Dan weet je weer dat je niet de enige bent, en daar raak je zeker gemotiveerd van. Bovendien houdt het je uit de snoep en koelkast.

NIET OPGEVEN HOOR!

Het gaat je echt lukken!
Net als de anderen hier. Gewoon regelmatig komen, dan helpen wij jou wel :)

Heel veel succes, en ook sterkte met al je problemen en ellende.
Het afvallen is in ieder geval iets wat je echt zelf kan oppakken. Echt doen, ga je je zeker beter door voelen :D

:knuffel:
Jolien
December 1, 2004 om 07:11
Hallo..

Bedankt voor uw bericht..ik laat me niet gek maken door de :tezwaar:
Gelukkig dat het goed met u gaat..:wow:
Bij mij moet er nog veel af..
Maarja..heel veel kusjes van mij..
(Een volgende keer schrijf ik meer)
:kus:Sascha:kus:
December 1, 2004 om 07:12
P.s.. K drink altijd water..ik zit nu in de 3e en ik neem al 3 jaar water mee naar school iedere dag..gewoon een flesje spa..

:kus::kus:Sascha:kus::kus:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan