Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, November 23, 2004

Frank woog op het moment van schrijven 91.00 kg (bmi: 31.12).

Vanmorgen op de weegschaal de eerste winst al weer geboekt: 2 ons eraf. Vandaag ben ik tot aan de afscheidsreceptie van een collega goed in het gareel gebleven. 'sMorgens yoghurt met muesli en een krentenbol omdat ik die nog heb liggen. En met "weggeooien is zonde" kan ik me nog even voor de gek houden. In de ochtend een mandarijntje en als lunch twee geroosterde bruine sneetjes met kaas en spread. Als toegift nog een witte snee met hagelslag vanuit het al eerder genoemde principe.
Toen in een half uur naar de golfbaan gelopen, daar in een uurtje nog vijf holes gespeeld en vervolgens weer in een half uur terug naar huis. Omkleden en naar de receptie. Ingenomen met me zelf als ik was, daar twee heerlijke tripeltjes, wat pinda's en twee snacks genomen. Weer thuis andijviestampot met spekjes en een gehaktbal. Bij de koffie, welke ik alleen moest nuttigen omdat Lia haar schildergroepje heeft, even uit de bocht: laatste stukje speculaas met spijs opgemaakt, sneetje witte brood met hagelslag en nog een sneetje peperkoek. Kortom, het voldane gevoel heb ik even grondig aangepakt en tot op het bot afgekloven. Morgenvroeg krijgen we de uitslag wel weer.
Heerlijk is dat je reacties krijgt op je mailtjes. Zelf heb ik alleen nog maar op onze Miekie gereageerd. Op grond waarvan je tot reacties bij anderen komt moet ik nog vinden.
Dat mijn broer verrast was door een grappige zin in mijn berichtje van gisteren, doet me extra deugd. Want neem van mij aan dat er niemand grappiger is dan hij. Vandaag was dat nog bij Man bijt Hond te zien toen hij liet weten verrukt te zijn van de geur van benzine.

November 23, 2004 om 17:33
Frankje,
Dit is schandalig,om zo'n leuke foto bij je profiel te plaatsen.Je weet dat 90% van de deelnemers vrouw is en je wekt zo verwachtingen, waarvan ik weet dat je die, met jouw lieve Lie, niet waar zult maken.
Miekie vindt natuurlijk wel leuk dat je nog even aandacht aan zijn tv-optreden besteedt.Florus zei laatst:Ik ga met Lo net zo om als met jou:veel prijzen en over de bol aaien, dan gaat het goed.Een techniek die door jou is uitgevonden.
Jouw consumptielijstje van vandaag doet me het water uit de mond lopen.Het zou me verbazen als er morgen niet een half pond bij zit.Hoe weeg jij trouwens die onzen?Ik weet wel dat er weegschalen zijn die 100 gram wegen, maar zelfs die van 500 grams intervallen zijn niet betrouwbaar, laat staan van 100 gram.Ik heb twee weegschalen,maar beide geven verschillende resultaten als je iets anders staat of bij hermeting na 5 minuten.Graag hoor ik jouw visie op dit probleem.
Morgen ga ik weer naar Harskamp en dan naar Utrecht.
Groetjes,Miekie.
November 23, 2004 om 17:35
Bridget, bedankt voor je reactie. Je hebt de familie snel en goed ingeschat. Het eetdagboek kan inderdaad voor mij wel een goed hulpmiddel zijn maar vooralsnog probeer ik het zonder te doen. Mijn dochter is ooit gewoon wat beter gaan opletten en meer gaan bewegen en die formule probeer ik ook toe te passen. Zij is perfect in balans gekomen en houdt er een gemakkelijke maar ook ideale levensstijl op na. Maar die kant van de familie zul je minder leren kennen want die doet het zonder "valtaf".
Ik ga nu eens kijken of ik jou gevonden krijg.
November 24, 2004 om 17:50
Net terug van het tenissen waar ik meer gedronken dan getennist heb. Toch even een korte reactie naar mijn fans. Bridget van jouw mailtje wordt je opgewonden van en van opwinding val je af want dat vreet energie. Ga zo door in het weekend, ook om daar even enthousiast verslag van te doen.Van jouw respons alleen al val ik af.
En onze Miekie moet ik naar mijn dagboek van vandaag verwijzen. Met betrekking tot de weegschaal: wij hebben er een die op de 200 gram aangeeft. In de grote lijn lijkt hij me betrouwbaar maar het dagresultaat durf ik niet altijd te vertrouwen. Vanmorgen was ik bijvoorbeeld toch maar liefst 4 ons afgevallen terwijl mijn eetgedrag van gisteren dat niet zou doen verwachten. Hoewel ik wel bijna twee uur intensief gelopen heb.Dat zie jij natuurlijk even over het hoofd. Ik trouwens ook.

De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan