Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, November 23, 2004

Galadriel woog op het moment van schrijven 104.30 kg (bmi: 39.26).

pffff, bijna een hele maand niet meer op weging geweest. Ik heb dus geen idee hoe het is. Werk was zo druk en dan nog een aantal verlofdagen ertussen en boem! 't is ondertussen dus al bijna een maand geleden dat ik nog op weging geweest ben. :(

en met mijn programma lukt het ook weer eens niet. Zucht...
Het is echt wel balen mijn kompleet gebrek aan discipline hierin. Ik heb wel een degelijke reden die valabel is maar het blijft toch maar een excuus uiteindelijk.

September met een nieuwe job begonnen en het is één en al chaos en drukte geweest, nu nog. Geen moment tijd (of energie) gehad me met iets anders bezig te houden, laat staan dat ik me kon bezighouden met een komplete ommekeer in mijn routine.

Ben nooit een 'kookprinces' geweest. Ik kook niet graag, vooral omdat ik alleen ben ook. Niks zo frustrerend als voor je eigen zelf moeten koken vind ik. 'k heb ook geen geduld noch de interesse ervoor en al helemaal niet voor mij alleen. :(

Maarja, ik mag niet volledig opgeven, ik weet het wel. Zal weer eens moeten herbeginnen vrees ik. Voor de zoveelste keer dan weer.

Donderdag is het weer weging. Zal dan de schade gaan opnemen. We zullen wel zien dan.

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan