Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, August 12, 2007

Vlinder9 woog op het moment van schrijven 113.60 kg (bmi: 39.31).

Ojee ojee, begon zo goed vrijdag. Maar moest s'middags naar de camping om iemand te eren die vorig jaar overleden is. Wij een borrel drinken om te toasten natuurlijk, ik heb braaf 1 rood wijntje genomen (puur en alleen omdat ik nog moest rijden). Maar heb wel van de nootjes ed gegeten die op tafel stonden. Vanuit de camping ging ik naar schiphol om mijn moeder en schoonmoeder op te halen en voordat ik thuis was, was het al half 9. Had een enorme honger omdat ik dus niet goed voorbereid de deur uit was gegaan en dus naast mijn gezonde ontbijtje en 1 broodje mee naar camping, verders alleen die nootjes had gegeten. Heb toen een kaassoufle en patatje gehaald, goed voor de eerste dag dieet!!!!:nietok:
Maar goed het ergste komt nog, ik ben zaterdag dus weer de hele dag weggeweest onverwachts en heb mij er ook niet echt super aan gehouden. Ik eet dan eigenlijk heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel lang niets en heb uiteindelijk een enorme honger. Kwam overigens weer pas rond 20.00 thuis en had de dag ervoor meer zin in pizza dan dat ik patat had gegeten en wilde dus alsnog die pizza. Ik dus pizza gehaald en volledig opgegeten :dom:.
Kortom erg stom en dom van mij, kan het niet eens 1 dag volhouden!
Vandaag blijven we thuis, maar krijgen wel een huis vol met mensen en gaan gourmetten heel gezellig. Ik had me voorgenomen gewoon een klein beetje mee te eten (alles afgewogen), maar denk als ik heel eerlijk ben dat ik dat wsl toch niet ga doen!
Het is zo dubbel, voel me een zwakkeling maar wilde het toch allemaal hebben.
Ik moet zorgen dat ik met regelmaat eet, zodat ik dat hongergevoel niet krijg en mezelf vol ga douwen met foute dingen. En ik hoop gewoon dat ik zelf eens sterker kan zijn dan die foute wens om toch het foute eten op te eten: HELP! Heeft iemand tips om dat gevoel te overwinnen?
:teleurstellingalom:

Onbekend
August 12, 2007 om 05:51
Hoi Vlinder, :butterfly87:

Jammer joh dat het niet meteen van een leie dakkie gaat.
probeer idd goed te eten zodat je niet al te veel honger krijgt, ik eet goede maaltijden waar ik niet eens super veel op calorien let, ik zorg vooral dat het gezond is.
ook eet ik tussendoor gezonde dingentjes, b.v. doppinda's, fruit, rozijntjes. :meloen:
ik merk dat ik minder honger heb hierdoor.
en elke dag is een nieuwe kans dus ookal is het niet goed gegaan, zit jezelf niet op je kop maar ga gewoon weer fris ertegenaan.

veel sterkte.

groetjes Tirza
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan