Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, August 12, 2007

Knipoogje woog op het moment van schrijven 128.80 kg (bmi: 43.04).

Vanavond werken!
Alle jongeren komen met hun ouders BBQ-en. Ik ga kennis maken met veel mensen. Op zich spannend, maar vind het nog niet zo eng. Ik ben er voor 2 maanden en ben gewoon lekker mezelf.
Ben weer beetje aangekomen, sinds ik weer wat normaler eet. Althans, heb nog steeds elke dag 1 of 2 shakes en avondeten. Maar ik merk door de stress op mijn werk en ik ben nog niet helemaal gesetteld met mezelf daarin en alle andere dingen, dat ik laat op de avond steeds meer eet! Pffff irritant!
Maargoed...we gaan er weer tegenaan!

Fijne dag nog!

:knipoogje:

August 12, 2007 om 06:17
Hoi Ilse,

Je vroeg hoe ik zoveel was afgevallen in 3 maanden? Toen ik hier kwam was in 26 juni 2006 woog ik 129 kilo. Ik ben toen begonnen met normaal eten en viel de eerste maand al bijna 10 kilo af! Hoe doe ik dat? Ik vul in wat ik eet en probeer onder de 1500kcal te blijven. Daarbij probeer ik ook 1,5 tot 2 liter water te drinken. Geloof me dan gaat het hard. Als ik dan honger heb ( al is het 1 uur s'nachts) dan pak ik aardbeien of appels. Of ik nam magere kwark met light jam(hmmm). IK was in totaal 15 kg kwijt maar ben weer aangekomen tijdens kerst enz. Daarna steeds paar kilo eraf en eraan (jojo effect). Nu heb ik de smaak weer te pakken en ga ik weer een normaal eetpatroon aanleren, als ik dan eens teveel op heb neem ik de dag erna een balansdag. Kom op! Jij kan het ook! ( en is echt gezonder als een maagband) Ik zag dat jij herbalife deed, wist je dat dat eigenlijk helemaal niet zo goed is? en dat je wel afvalt maar weer aankomt als je normaal gaat eten. Ja ik ben ook weer aangekomen maar heb dan ook echt veel gevreten hihi. Probeer het eens om gewoon fruit te nemen of snack a jack wafel als je echt trek heb is ook lekker. Jij kan het ook! Ik wil je best steunen. Groetjes Petra
Onbekend
August 12, 2007 om 16:55
:hoi:

he tof ik zie dat je een nieuwe smiley heb, vind hem heel mooi.
hoop dat je een goede dag hebt gehad meis.

groetjes
:biancamaantje:
Onbekend
August 13, 2007 om 02:56
:hoi:
Ja was heerlijk uit eten gaan.. en ooknog best gezond vind ik zelf.. had natuurlijkook wat anders uitkunnen kiezen of veel patatjes gaan kunnen eten maar hebik lekker niet gedaan:jippie:

Wat heb je gestudeert als ik vragen mag..ben niet nieuwschierig ofzo hoor:D
Liefs
Onbekend
August 13, 2007 om 12:18
He en hoe is vandaag gegaan???
Juriska
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan