Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, August 12, 2007

Gymgirl woog op het moment van schrijven 66.00 kg (bmi: 20.37).

Hoi,

Gisteren een klein junkdagje gehad terwijl ik bij het vriendje was :) Gok dat ik ong 2400 kcal heb gegeten (dus ong het dubbele van normaal)..Doel = om in de toekomst iets gecontroleerder te junken :) Ik zou dan graag een junkdagje van 2000 kcal hebben zo ongeveer om de 2 weken.. Vandaag gaan we weer lekker voort met het dieten en sporten , ik hoop rond de 1200-1400 kcal te eten en ik ben een half uurtje gaan sporten op de crosstrainer.. Morgen ga ik eens proberen om nuchter te gaan sporten = meer vetverbranding.. Nu terug naar de boeken beeeeuh!


groetjes!

August 12, 2007 om 15:44
leuk heee :d
August 13, 2007 om 10:05
heey minah , ik zit ook op de unief van antwerpen en ik doe TEW, wat ga jij doen?:)
August 13, 2007 om 10:08
hey coloredbubbles, dank je wel :) jij ook veel succes!
August 18, 2007 om 05:38
Hey tasja!! hoop dat het ok is dat ik je als buddy heb toegevoegd :) Ja 58 kilo is miss wel wat weinig :) ik zou graag modellenwerk willen doen en ik moet ervoor wel een beetje afvallen..die 58kg is meer een kapstok niet echt een concreet doel..ik moet namelijk 90 cm halen od heupen en dat is het doel eerder :) Ik heb 3 herexamens boeeeeeh! en jij?
August 23, 2007 om 10:35
Hey!

Ik was hier even wat aan het rondkijken...

En ik vond eindelijk ook nog eens een belgje :) Wat fijn!! Je naam sprak wekte men nieuwsgierigheid op hoor! Ben namelijk een turn fanaat! ;)

Succes met je herexamens trouwens! ;)

En met het afvallen ook!!

Grjts!

:butterfly87:
August 23, 2007 om 15:08
hmm dat hant er nogal vanaf.. De laatste tijd gaat het niet zo goed omdat ik in de examens zit.. Maar meestal eet ik zo:

-sporten voor het ontbijt

-10 a 11 u ontbijt - havermout met appeltjes of 2 roggebrood met mager beleg of 60 gr muesli met magere melk en appeltje

-13u lunch soepje, rauwkost met 1 roggebrood

-16u tussendoor appel met yoghurtje, cottage cheese, wat melk met eiwitpoeder vanille (whey)

- 18 u diner Ik maak altijd zakjes met afgewogen pasta,zilvervliesrijst,ebly of couscous en die vries ik in en verwerk erna

dus kies ik een zakje of een aardappel id schil, kies ik de groentjes(spinazie, worteltjes n erwtjes, slaatje.. enz en dan kies ik vis, of kip of een stukje zalm of een mager biefstukje op de grill of in de wok met kruiden...

-voor het slapen gaan tasje melk met magere canderel chocopoeder en als ik honger heb nog een yoghurtje of een groenteknabbel..


Dit is het menu dat ik zowat volg en naar gelang de keuzes die ik maak zit het altijd wel tussen de 1200-1400 , miss soms iets meer als mijn lichaam zegt dat ik het nodig heb..


Momenteel heb ik niet echt meer feeling met men lichaam maar vanaf morgen ga ik afkicken van de suikers en tijdens de examens knabbelen op groenten enzo..

Hoop dat dit wat helpt :)
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan