Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, August 12, 2007

Oraynah woog op het moment van schrijven 46.30 kg (bmi: 18.31).

Dit is dag 4 denk ik dat ik maximum 750 tot 1000kcal per dag neem. En ik heb t er moeilijk mee. Normaal niet, omdat ik altijd iets heb om naar uit te kijken, maar vandaag baalde ik. Ik zou normaal naar een pretpark gaan enzo, maar toen gaven ze plots regen, dus ik dacht, ik stel t uit, want regen voor een pretpark dat is niks. En jahoor het bleef de hele dag droog. En de enige dagen die ik nog kan zijn woensdag of t weekend, en wat voorspellen ze: regen. Oh ik heb een hekel aan deze rotzomer. Nog nooit heb ik t zo slecht geweten.
Anyway daardoor zat ik dus de hele dag thuis, te niks, me te vervelen, en dan knaagt de honger dubbel zo hard, en verlang ik zo naar iets zoets of vettig, al is t maar om mijn rotbui te verdrijven. Dusja heb ik t vandaag goed verpest door 150gr mini pizzatjes te eten, waardoor ik over mijn 1000kcal zit. En nu baal ik echt.
Ik voel me slapjes maar kan t niet permitteren nog iets te eten door de pizza's. Bah.
Echt een rotdagje :(

August 14, 2007 om 06:52
Nee, nooit hulp gehad. Mijn laagtse gewicht was 36, en ben toen zelf gaan inzien dat t moest veranderen. dat is intussen al jaren geleden, en steeds krijg ik opnieuw die tijdelijke terugvallen.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan