Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, August 12, 2007

Zangeresje woog op het moment van schrijven 88.60 kg (bmi: 30.66).

Hallo allemaal

Ja een tijdje niets van mij gehoord he!!! dat komt doordat ik baal van het gewicht steeds op die weegschaal.ik keek er zo naar uit ,naar dat 8je,ik ging maandag op de weegschaal staan en ik was weer wat aangekomen,hoe kan dat nou,dinsdag weer 5x erop nu was er wat vanaf,woensdag weer en ja 89,4,dan ga je er weer een aantal keren erop staan,ja het bleef zo,maar blij??? kon ik niet zijn,had het liever maandag gelijk gehad,nu komt morgen er weer aan,zal het toch een 8je zijn???
jullie horen het wel.
vandaag een leuke gezellige dag gehad,wat minder leuk is dat mijn koelkast na 9 jaar is overleden,en morgen maandag dus is mijn zoon jarig hij wordt 22 jaar,gelukkig heb ik buiten nog een koelkast staan onder een overkapping,maar die ligt al flink vol met bier ,wijn en limonade,en nu moest heel de koelkast leeg,want het is een inbouw,en leo de man van sibbeltje heeft gekeken en gemeten maar iets met koelvloeistof is kapot en nu staat hij buiten en er is een nieuwe besteld bij internet.dus die ene koelkast zit nu proppie vol.
vanmorgen een kwarktaart:cake3: gemaakt en sibbeltje kwam ook gezellig langs en we zijn lekker aan de rode wijn gegaan.vanavond nog een appeltaart gebakken en morgen ga ik er nog een bakken want ik heb aan 2 taarten niet genoeg.
nou jullie hebben weer wat gehoord en morgen ben ik er weer.

allemaal lekker slapen straks en morgen gezond en fris weer wakker.

groetjes lineke

Onbekend
August 12, 2007 om 16:37
Ho even Lineke.....ik zie die 8 toch wel vooraan staan bij je toch?
Of bedoel je ook een 8 als 2e cijfer?

Ik vind dat je het goed doet hoor!
Vooral als ik lees hoeveel feestjes (inclusief lekker dingen) jij elke keer hebt. En heb je geen feest, dan maak je er (al dan niet met Daphne) wel één. :haha:

Ga gewoon zo door en langzaam maar zeker zul je je streefgewicht bereiken.

:liefs: :kl64:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan