Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, December 3, 2004

Nanda woog op het moment van schrijven 79.00 kg (bmi: 30.86).

Ik moet eerlijk zeggen dat ik gisteren toch best een moeilijke dag heb gehad. Wat lijnen betreft. Ik heb me gisterenochtend voorgenomen om weer te gaan beginnen, maar ik zat gisterenmiddag al meteen in een dipje.

Toch heb ik er niet aan toegegeven en de eerste lijndag is dus met succes volbracht. De eerste twee dagen en het eerste weekend is altijd het moeilijkste om vol te houden vind ik. Dus nog drie daagjes en dan moet het weer vanzelf gaan allemaal.

We zullen zien....

Iedereen veel succes.

:kus:Nanda

Dre
December 3, 2004 om 17:10
hoi Nanda,
Je eerste lijndag... welk dieet doe je? Las je berichtje bij Chloe, klonk erg gezellig. Heerlijk he, deze dagen met zo'n hummel erbij. Wordt alleen maar gezelliger, vind ik. Heb zelf iets oudere kinderen, vandaag kwam Sinterklaas op school. Kids stuiteren de hele week al van opwinding. Alleen had Piet gezegd dat het paard Witje heette, dus dat is eigenlijk niet het echte paard, want dat heet Amerigo!
Ik ben even lang als jij, en kwam ook van de 69, en het kan hoor: die 60. Jij ook!! Mij lukte het met het ziekenhuisdieet. Niet echt iets voor deze tijd, maar misschien in januari? Ga ik ook nog een paar daagjes doen, wil het liefst naar 58. (voor dieet: www.medisoft.nl/dieet.pdf) Gaat om simpel maar zeer doeltreffend eten, beetje saai, vrijdag wel erg karig, rest gaat goed en in het weekend mag je gewoon eten. En zeg nou zelf, drie keer vijf daagjes klinkt toch wel als te overbruggen? Dan ben je er, dat garandeer ik je...

:doei: Dre
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan