Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, December 3, 2004

Aniet woog op het moment van schrijven 57.70 kg (bmi: 21.19).

Halloooooooooo daar!!!!
Ja hoor, ik ben er weer. Misschien kan ik beter zeggen, ik ben er nog, want ik ben eigenlijk niet weg geweest. Tja, ik was wel effies niet op deze site, maar dat kon ook niet anders. Ik had namelijk helemaal geen computer. Om een heeeeeeel lang verhaal kort te maken, hij was kapot en moest gemaakt worden. Ik (nou ja, de pc dus) stond bij de reparateur en die goede vent wilde niet elke dag een stukje in mijn dagboekje schrijven, vandaar.
Even kijken, wat is er allemaal gebeurd de laatste dagen.
O ja, eerst dat heerlijke etentje met de bosgroep. Genoten, echt waar, lekker eten, lekker drinken en fijne vrienden om me heen. Daarna nog even wat gaan drinken bij een van hen thuis. Van de week twee dagen gewerkt, vond ik wel genoeg na de vier dagen van de week ervoor. Allerlei problemen op school, ouderavond met agressieve vader enzo. Echt niet leuk, ik ben enorm geschrokken. Uit gesprekken met collega's bleek later, dat die vader een gebruiker is. Oppassen dus, volgende keer. Gisteren eigenlijk niet veel gedaan, beetje gelummeld in huis. Ook lekker, toch?
Vandaag ga ik nog wat boodschappen inslaan en vanavond heerlijk uit eten met mijn moeder in het Kurhaus. Ik ben benieuwd!
Allemaal een goede lijndag gewenst en natuurlijk een heel fijn Sintweekend
:kus:

O ja, ik zit weer onder de 58, dus dat wordt eten vanavond (hahahaha)!

Amc
December 4, 2004 om 11:16
:applaus::applaus::applaus::applaus::applaus::applaus:
:applaus::applaus::applaus::applaus::applaus::applaus:
Wat kan jij goed rijmen en dichten!!!!! Dat kan ik heeeeelemaal niet. Dank je wel. Hoe was het Kurhaus? Mijn man + zijn familie kwamen daar vroeger heel vaak. Ik heb er een aantal jaren geleden een groot dinner gehad. En heb jij gesmuld?? Hoe is het met je kinders? Mochten die ook mee? of hadden die gewoon een bruine boterham met pindakaas?Geniet ervan :knuffel:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan