Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, December 3, 2004

Badeend woog op het moment van schrijven 96.00 kg (bmi: 30.99).

Ja, daar gaat ie dan. Mijn eerste bericht in mijn dagboek. Ik moet alles nog even uitzoeken hoor ............... 't Zal wel wennen op den duur. Zoals ik al in mijn profiel schreef ben ik deze week (nog anderhalve dag en dan zit het erop) met het "soepdieet" bezig. En, ik moet zeggen het resultaat valt niet tegen. Al valt zo'n weekje niet mee. Maar als je éénmaal over de helft bent is het ook zonde om het niet vol te houden, dus ik sleep me er wel door heen. Mijn humeur is opperbest en dat had ik niet verwacht. Het vervelende is wel dat ik het SUPER KOUD heb. Vooral mijn handen. Maar gelukkig is daar DE SOEP, waar je weer lekker warm van wordt. Zondag ga ik me zelf even lekker verwennen met Sinterklaas lekkernijen en maandag weer over op de gezonde 1500 calorieën. Tot zover, groetjes badeend

p.s.; mocht iemand dit lezen (wat zijn er veeeeeeeeeeeeeeeeeeeel deelnemers) waar halen jullie die leuke icoontjes vandaan ?

December 3, 2004 om 11:14
dus... ook uit het noorden van fryslan? welke plaats? ik kom uit blije.

groetnis fan tina
December 3, 2004 om 14:32
Ik heb inmiddels de juiste instructie's gehad om de icoontje's te plaatsen. Bedankt daarvoor ! Ik ga nu de kinderen op bed brengen, dat moet nu toch echt (als mams eenmaal achter de comp. zit...................)en nog even een leuke film kijken die ik had opgenomen (Heartbreakers).

Oant sjen !

December 4, 2004 om 11:12
Hé, medefriesin!

Succes met afvallen, dat soepdieet lijkt mij echt he-le-maal niets. Word je er niet heel erg flauw van?

Groetjes,
Janne
December 8, 2004 om 04:25
Het soepdieet valt reuze mee. Al vond ik de laatste twee dagen wel erg zwaar. Ondanks dat de soep heel lekker is, heb je het wel even gehad met de soep. Ik was 3 kg kwijt (i.p.v. de beloofde 4,5-7 kg), maar dat had ik kunnen weten. Éentje zat er na een dag weer bij (shit). Dit komt denk ik ook door het vlees en rijst wat je de laatste dagen eet, dit verstopt ook wel enigszins denk ik en mijn waterconsumptie was deze dagen ook niet optimaal. Dus ik hoop dat die kilo er zo weer af is.

Moraal van dit verhaal; ik doe het in ieder geval niet weer.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan