Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, December 3, 2004

Katja woog op het moment van schrijven 65.00 kg (bmi: 23.88).

:hallo:

vandaag evaluatie gehad door de chef. Ik had er zelf om gevraagd, ik werk er nu toch zo'n negen maanden en zou graag willen weten hoe ver ik sta, waar ik nog op moeten letten, ... Eigenlijk bijna niet nerveus geweest tot juist de vijf minuten voordat ik moest gaan. Toen ineens de kriebels in de buik. Brrr. :( Stom, want ik weet wel dat ik het vrij goed doe. En ja, hoor, mijn chef was tevreden, hij vond dat ik veel had bijgeleerd. Er waren nog kleine opmerkingen, maar voor de rest was het goed. :wave:

Ik ben wat vroeger terug van het werk. Nu luister ik naar de muziek van lord of the rings, deel 3 met een kopje :thee: in mijn hand. Gezellig!

Straks een "bomenwandeling": wandeling door een ervaren gids die ook veel weet van bomen, hun eigenschappen, de mythes errond, ... Lijkt me heel interessant!

Groetjes,
Katja

December 5, 2004 om 03:54
Hoi Katja, :doei:

De muziek van Lord of the Rings III vind ik echt prachtig! Kun je die ook al kopen? Dat wist ik niet. Toen ik de film pas gezien had, probeerde ik bepaalde lijnen wel eens na te spelen op mijn bariton sax (hele lage sax) Maar nu ben ik helaas vergeten de muziek ook alweer klonk.
Lijkt me ook reuze interessant zo'n bomenwandeling. Jij bent wel helemaal in mythische sferen. Wat leuk dat je daar zo'n actieve interesse in hebt.

Een fijne zondag nog!
:kus:
Heidi
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan