Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, December 3, 2004

Angeles woog op het moment van schrijven 68.40 kg (bmi: 27.75).

Hallo luitjes,

Weer eens een berichtje van mij, ik heb jullie een beetje in de steek gelaten de laatste tijd. Met mij gaat het weer de goede kant op. Zat even in een dipje na mijn verjaardag. Het is niet niks, 40 worden. Ik was ook een :kilogram: aangekomen en kreeg hem er niet goed af maar vandaag heb ik mij gewogen en ik weeg weer 68,3 :kilogram:. Yesssss ... nu kunnen we weer verder. Op het moment ga ik 2x in de week vaccusteppen en 1x powerplaten. Ik probeer daarnaast nog 1x in de week naar de sportschool te gaan. Dat moet gaan lukken. Ik voel me goed in me vel dus nu moeten de :kilogram: :kilogram: er maar eens afvliegen :ikkannietvliegen:
Prettig weekend allemaal en denk eraan niet te veel chocoladeletters en pepernoten eten.

Groetjes Angeles :bloem: :tulpen:

December 8, 2004 om 16:11
Hallo boppers,

Vandaag weer eens gewoon wezen :trainen: . Een conditietest gedaan. Deze gaf aan dat ik een zeer goede conditie heb. Super toch??
Alleen ben ik ook gewogen en mijn vetpercentage is ook gemeten en deze gaf heel wat anders aan dan bij de vaccustep. Ik ga er maar vanuit dat deze weegschaal sterk verouderd was. Die bij de vaccustep is helemaal nieuw. Deze weegschaal gaf 70 :kilogram: aan. BOE!!!!!!!
Ga lekker van de andere uit, die gaf 68.3 kilo aan. En ik hoop aan het eind van de week nog minder is. Zondag krijg ik hoog bezoek uit Spanje.
Mijn ouders. Hoop dat het goed gaat volgende week en de weken daarna met kerst en oud en niuew. Want dat wordt weer lekker eten en gezellig samen zijn.

Groetjes allemaal en lijn ze nog even. :bloem:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan