Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, December 3, 2004

Frank woog op het moment van schrijven 91.00 kg (bmi: 31.12).

Ben redelijk tevreden met de manier waarop ik eet, drink en beweeg. Op de weegschaal maakt het een nog weinig stabiele indruk. En dat klopt eigenlijk ook wel als je bedenkt dat ik nog geen twee weken op pad ben. Dit weekend wordt weer moeilijk omdat er vanalles gezelligs op het programma staat. Toch proberen lekker van te genieten maar als het even kan met overleg. En ..... veel bewegen. Dat is echt een absolute must. Niet alleen voor de vetverbranding maar zeker ook voor het algehele fysieke welbehagen.

December 4, 2004 om 13:34
Dag Frankje,
Ik las je berichtje van gisteren.Jammer dat je het overlijden van je grootvader - 55 jaar geleden - niet vermeldt.Hij was erg er mee ingenomen dat je de herfstvacantie ervoor, dus ruimschoots voor je eerste verjaardag al liep.Een voorbode van je sportieve talenten.
Je bent nu natuurlijk weer druk met al die leuke dingetjes in het weekend.Toos en ik gaan dalijk nog naar een partijtje, maar dat vinden we niet zo leuk:borrelen laat op de avond en zonder noemenswaardig eten.Zo kan ik het ook.Uit ellende ga je dan maar vreten wat er los en vast zit met alle gevlgen van dien.Kusjes ook voor Lie,Miekie.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan