Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, October 13, 2007

Lippi woog op het moment van schrijven 66.40 kg (bmi: 26.26).

Hallo,

Het gaat wel lekker deze week...
niet té veel verleiding om te snoepen.:super!:

Gisterenavond naar een receptie geweest van een vriendin die begint als welzijnscoach voor Herbalife. Niet echt mijn ding dat ik zou volgen met die shakes en toestanden maar heb er wel een lekker alternatief gevonden voor pindanoten (my worst nightmare!), namelijk sojanootjes. Echt lekker, moet je eens proberen! Eneuh... een gratis gezichtsbehandeling in november er boven op is mooi meegenomen!
Daarna heb ik nog eens een 'stapje' in de wereld gezet en redelijk 'vroeg' thuisgekomen op de morgen. Ik had me wel voorgenomen dat ik naar mijn wekker ging luisteren die ik gezet had op 10 uur. BALEN! :S
Ik moest uit mijn bedje want ik heb nog vanalles gepland voor vandaag. Eerst en vooral een verkwikkende douche en een ontbijt die ik met piepkleine oogjes binnen nam. Boodschappen doen, fitnessen en een strijkmand wegwerken... pfff... zie het al niet meer zitten als ik eraan denk.
Gelukkig is er ook wat tijd voor ontspanning! Vanavond komt een goede vriendin langs en gaan we lekker bijpraten. Ik heb reeds bloemkool, radijsjes en worteltjes in huis gehaald zodat we van een gezond tussendoortje kunnen genieten. De wijn kan er nog net bij vind ik!:bloos:

Ik wens aan iedereen een :02prettigweekend: en veel succes reeds voor volgende week!

Greets Lippi
October 13, 2007 om 07:38
Lieve Lippi,

Natuurlijk mag die wijn wel. Is ook best gezond hoor. En als je niet verder gaat dan 1 fles met z'n tweetjes, is er niks aan de hand.

Als je schrijft dat je het naar vindt, dat ik de dagen door elkaar haal klinkt het net alsof ik een beetje begin te dementeren..... Zo erg is het gelukkig niet hoor! (LOL) Ik was een beetje verward, maar het is weer goed gekomen. Vandaag is het maandag, toch?

Ik wens je een fijn weekend en tot gauw! :knuffel: Hans
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan