Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, October 13, 2007

Cowboy4u woog op het moment van schrijven 124.90 kg (bmi: 34.60).

We zijn precies één week verder, en mijn gewicht is weer precies hetzelfde als een week geleden. De afgelopen week was mijn gewicht toegenomen om de afgelopen twee á drie dagen weer minder te worden. Snap dat maar eens. Het Sonja Bakkerdieet is steeds moeilijker vol te houden. Elke week sperciebonen, elke week prei, elke week witlof.... Je wordt er helemaal knetter van. Ik ga binnenkort eens op zoek naar Sonja Bakkerrecepten. Er moeten toch mensen op de wereld zijn die veel creatiever zijn dan Sonja.

Teleurstellend resultaat dus na één week. Wat moet ik in vredesnaam nog doen om het komende week weer af te gaan vallen. Afvallen moet ook leuk blijven. Of zit ik weer in een één of andere zware fase. Wat een gevecht.

Groetjes,

John


October 14, 2007 om 17:07
:wow: wat een lieve buddy heb jij!! Jij geeft aan dat je het ff niet meer weet, met Sonja en hop... zo staan er meteen recepten op je site!!
Over dat plateau, dat kan kloppen, daar hebben meer mensen last van. Dan doe je zo je best en net zo je best als die weken ervoor en dan blijf je toch stil staan!
Laat de moed niet zakken, je bent al een end en die =10kg= staat nog
steeds!
Als het enigszins helpt... ik ga je op je nek zitten en ik ga je inhalen :grinnik: Helpt dat?!? Ik ga ook voor die =10kg=, zorg maar dat je me vóór blijft :zweep:

Kijk voor recepten trouwens ook 's bij de goede recepten club. Daar zijn vele varianten op Sonja Bakker gerechten. (ik heb er ook twee op mijn site staan, met bloemkool en één met broccoli!)

Na zo'n heerlijk weekend ben ik weer een beetje opgeladen en kom ik jou nog uit jouw dipje halen! :hug:
Hou vol hoor en kom gewoon ff klagen als 't ff niet gaat!! :kopop: Dan gaan we daarna samen er weer vrolijk verder met afvallen! :braaf:

Hou je taai!
:zonmarieke:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan