Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, October 13, 2007

Cassy woog op het moment van schrijven 103.60 kg (bmi: 30.60).

:hoihoi: allemaal,

Heb de smaak te pakken met verhaaltjes schrijven hier!!!

Vandaag lekker op de fiets naar de stad gegaan en daar in de bib een boek gehaald wat me was aangeraden door mijn buddy Monique. Haar en Apoassi heb ik gisteren in levende lijve ontmoet en het was echt SUPERGEZELLIG. We hadden het enorm getroffen met het weer:cool07:!!! Lekker naar de bossen en duinen geweest en heerlijk op een terrasje gezeten met een :wijntje: en daarna lekker gegeten met z'n drieen! Hebben afgesproken dat het voor herhaling vatbaar was, dus...

Vanavond gaan mijn Mannetje en ik bij kennissen eten, de jongens krijgen :patat:, vinden ze dus echt niet erg! Heb zelf net een appel genomen, anders denk ik dat ik ga snaaien. Nu heb ik tenminste geen echte honger. Monique... :dankje: voor de tip!!!

Wens iedereen enorm veel :succes: en een :zon2:nig weekend!!!

October 13, 2007 om 13:49
:hoi: Cassy
Was heerlijk weer vandaag he, :bladeren4: dat was dus een mooie fietstocht naar de bieb. Ben benieuwd wat je van het boek vindt. Het begin vond ik overigens nogal saai/tam, da's vaak zo met het begin van boeken vind ik. Zelf heb ik dan de al snel de neiging om af te haken. Even doorzetten en daarna neemt het je in galop mee.
Eten voor je honger hebt, gewoon op vaste tijden je tussendoortjes nemen, da's echt goed hoor. Je houdt de motor aan de gang (= energie verbranden)en als je geen hongergevoel hebt, heb je minder de neiging om te gaan snaaien. Als je elke 2 a 3 uur iets eet en vervolgens met eten stopt na het avondeten, ga je gegarandeerd afvallen.
Vanmiddag heb ik nog een lekker fruithapje voor mezelf gemaakt. Ik kwam thuis van boodschappen en had trek in iets. Iets lekkers. Om te voorkomen dat ik de koektrommel in zou duiken heb ik een soort appeltaarthapje gemaakt: :appeltje: appel in kleine stukjes in een schaaltje, citroensap erover gedruppeld, flink wat kaneel erover verstoven en een schepje rozijnen erdoor geschud. En dan langzaam eten met een gebakvorkje. Net appeltaart.
Fijn weekend nog!
:liefs:
Monique
October 14, 2007 om 14:20
:hoi: Cassy,

Even snel een berichtje, heb een superdruk weekend gehad wat overigens begon met een hele leuke ontmoeting :bigsmile: Heb het echt heel gezellig gevonden vrijdag en wat goed dat er toch nog weer 4 ons af was :yougogirl: Vanmorgen was de workshop weer erg verhelderend al moet ik toch de dingen weer even laten bezinken. Ik heb vanmorgen op de :scale: gestaan en nu doe ik dat pas weer de zondag van de volgende workshop. Ik was nl weer helemaal niet blij met het gewicht dus ik ga er niet meer op.

Voor komende week weer veel succes en de wierook gaat straks aan!

Liefs, :a:poassi
October 17, 2007 om 14:59
:hoi: Cassy
Nee met mijn gezondheid gaat het nog niet zo best. Stuur ik je nog wel een PB over.
Ik zie hier net dat Ellen er ook graag bij had willen zijn. Misschien een idee voor een volgende keer?
Goed zeg dat het lijnen goed gaat ondanks een verjaardagsfeest!
Veel succes weer en een fijne week!
:liefs:
Monique
October 20, 2007 om 14:07
:hoi: Cassy,


O,O,O wat dom van me, ben ik helemaal vergeten te feliciteren met de verjaardag van jullie zoon! :sorry: Echt vergeten, maar dus bij deze: :smileballon:

Gaat het verder een beetje? Wat was het vandaag fantastisch weer zeg. We zagen onderweg naar Antwerpen 14 ooievaars, dan is mijn hele dag weer goed!
Was het bij jullie ook zulk lekker weer? Dan is het langs de lijn staan bij het voetballen helemaal niet erg!

Ik heb toch een spierpijn, heb donderdagavond voor het eerst sinds februari weer gebodypumpt. Vandaag was het nog ergeer dan gisteren, kon bijna de auto niet meer uit! Nu ga ik maar weer braaf elke donderdag, één van mijn nieuwe voornemens! Net als elke dag minimaal een half uur tijd voor mezelf nemen en dan lezen/schrijven. Het gaat lukken, net als dat het bij jou gaat lukken. :thinkpositivealways:

Liefs, :a:poassi
November 1, 2007 om 17:53
:hoi: Cassy,

Weer terug uit een zonnig en warm :turkey: Jullie hebben het vast heerlijk gehad, een beetje jaloers ben ik wel :bigsmile:

Nu gaat het gewone leventje weer beginnen, succes ermee en we spreken elkaar snel!

Liefs, :a:poassi
November 10, 2007 om 13:51
:hoi: Cassy

Hoe is het ermee? Je bent al een tijdje niet langsgeweest hier. Ik wilde je laten weten dat Mahcup terug is, maar dat heeft ze je zelf al laten weten :bigsmile:

Gaan we nog proberen ons doel te bereiken :fluiten: Ik doe me best, ik hoop jij ook, al heb je nu héél andere dingen aan je hoofd. We spreken elkaar hopelijk snel en tot die tijd :jijbenthetwaard:


:apoassi:
December 31, 2007 om 02:45
:hoihoi:
Natuurlijk gaat het je lukken.Succes in 2008
:ny02:
Groetjes Luci
December 31, 2007 om 09:54
:hoi: Cassy!
Da's idd heel lang geleden zeg. Leuk dat je weer een beetje actief wordt hier. Met mij gaat het prima, mijn gewicht blijft tamelijk constant, ben niet eens aangekomen na de kerstdagen. :kerstboom2: Vanavond komt er natuurlijk wel weer een aanslag met alle lekkere hapjes.
We hebben een heel rustige kerstvakantie, mijn schoonmoeder logeert hier. Ze is heel slecht ter been, dus we gaan niet eens wandelen. Ik ben nu even mijn boekenkast aan het opruimen. Mijn overtollige boeken verkoop ik trouwens via bol.com. Gaat hartstikke makkelijk, je moet er maar eens gaan kijken. Ik heb gisteren wat aanbod online gezet en ik heb er nu al een verkocht!
Ik wens jou en je gezin een heel plezierige jaarwisseling :fireworks01: en een bijzonder goed 2008! :happynewyear04:
:liefs:
Monique
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan