Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, October 13, 2007

Kipling79 woog op het moment van schrijven 100.00 kg (bmi: 34.20).

Daar ben ik weer eventjes! Op zich gaat het nog steeds erg goed. Vanochtend weer genoten van m'n havermoutkoekjes.... Heb nog steeds geen hongergevoel ofzo, maar waar ik wel erg mee zit is de "zin in wat lekkers". Ik vind het echt supermoeilijk om door een supermarkt te lopen. Vanmiddag was ik samen met m'n vriend en m'n zoontje aan het winkelen en ook dan zie je ZOVEEL lekkers... De poffertjeskraam, de vers gebakken speculaas bij de bakker, de frietkraam. Zucht. Hoe krijg ik dat nou uit m'n hoofd? Hoe kan ik daar nou zonder problemen langslopen? Wie heeft tips? M'n vriend was wel zo lief om bij de viskraam een zure bom voor me te halen :insideheart:
Vanochtend trouwens ook braaf gesport :loopband2: Het gekke is dat ik veel sneller dan normaal m'n spieren voel. Dan lijkt het echt of ik niet meer kan. Volgens de dietiste is het wel normaal omdat je spieren sneller verzuren?? Ach, ik doe het een tandje rustiger aan; als ik maar goed in beweging blijf.

October 15, 2007, gewijzigd door Paula82 op October 15, 2007 om 07:47
He hoi,

Ik ben 9 oktober begonnen met Prodimed. Ik ben op dit moment dikke 4 kg afgevallen binnen 6 dagen en mijn vetpercentages e.d. zijn ok gezakt. Ook heb ik voor dat ik begon mn lichaam opgemeten..buik, boven been en arm, nek enzovoort...ook dit is in cm al gezakt gelukkig!!! :-)
Hoe gaat het met jou op dit moment???

Groetjes Paula
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan