Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, October 13, 2007

BeaRose woog op het moment van schrijven 87.80 kg (bmi: 32.25).

Vandaag weer een wandeling gedaan, 15km rondom Hoogvliet. Dat was best wel mooi alleen jammer dat het grootste deel langs huizen ging. Maar ik heb heerlijk genoten, we hebben er 3 uur over gedaan dat is vrij rap gedaan. Het weer werkte goed mee en Pietje Paulusma had het goed want rond 12 uur kwam de zon door.....

Ik kom net lekker uit bad met spierontspannende olie dus ik kan er weer even tegen aan hahaha.

Onbekend
October 13, 2007 om 15:22
Hoi Bea,

wat leuk om je nu in mijn dagboekje tegen te komen! Dank je wel voor je reaktie. Tja, we hebben al jaren met onze Middelste te maken, dus zo'n gesprek doet daar niets aan af. Het is gewoon een leuk jong, met natuurlijk ook zijn moeilijke kanten. Maar gelukkig heeft hij (als hij al dit etiket krijgt) in lichte mate druk gedrag. Ik hoop alleen voor hem dat er een manier gevonden kan worden, waardoor er niet zoveel strijd geleverd hoeft te worden om van alles.
Toen ik nog op de PAAZ werkte, werkte ik ook met een volwassen vrouw die regelmatig opgenomen moest worden, met ADHD (en nog wat andere problemen) Een van de dingen die voor haar goed hielp was caffeine gebruiken als ze druk werd, dus van cola werd ze rustiger...! Gaan we nu eens uitproberen bij Middelste.
Hoe verloopt het afvallen bij je? Lukt het je een beetje?
Als je het dieeten zo consequent aanpakt als je wandeltrainingen, moet het wel goedkomen. Ik heb vanmiddag ook gewandeld. Maar dan met de kids. (sjok, sjok, sjok) door het bos. Wel gezellig hoor, maar het schiet niet op. Vooral niet omdat Jongste van mening was dat er vast wel heksen in het bos zouden wonen en achter elke boom wilde kijken....
groetjes,

Eef
October 14, 2007 om 05:14
Ik blijf wat het lijnen betreft op een gelijk niveau staan, alleen de cm gaan er langzaam af. Maar goed het heeft een tijdje geduurt voordat ik onder de 100, 95 en 90 kwam dus dit gaat ook wel lukken.
Alleen gisteren had ik even zin in een stukje kaas, maar ja moet kunnen toch!!!

:alleskomtgoed:
Onbekend
October 14, 2007 om 13:08
Tja, heb ik inderdaad ook bij vlagen. Maar dapper zijn helpt wel, merk ik weer. Het is altijd maar van korte duur, die trek en feitelijk onnodig, want er gaat voer zat in.
Jammer dat de operatie je leven zo bepaald heeft. Kan ik me ook wel indenken. Misschien is een beauty centrum wel een optie; dan zit je alleen in sauna cabine. En vorig jaar toen we een huisje op de Wadden huurden, zat er ook een sauna bij (niet eens duur ook!)
Groet,
Eveline
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan