Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, December 2, 2007

MoniLicious woog op het moment van schrijven 75.20 kg (bmi: 26.02).

Hallo allemaal! :sinthallo:

Hoe gaat het met jullie? Ik heb gisteren de hele dag flink hard gewerkt, je merkt dat het steeds drukker wordt in de supermarkt. Maar wel fijn, want dan heb ik in ieder geval geen tijd om steeds op de klok te kijken!

Ik heb me gisteravond even iets teveel laten gaan toen er borrelnootjes, chips en andere zoutjes op tafel kwamen. Voelde me daarna niet goed, had ook gewoon echt teveel gepakt. Vandaag daarom lekker rustig aan. Veel water drinken, vanmiddag nog even snel naar de stad en vanavond misschien een rondje hardlopen.

Vrijdag is me op mijn werk gevraagd of ik wat meer taken wil leren zodat ik bijvoorbeeld 's ochtends het tellen kan leiden en alles weet wat je moet weten om achter de infobalie te staan. Ik sta daar nu al regelmatig, maar loop vaak tegen dingen aan die ik nog niet weet. Ik heb meteen ja gezegd. Nu bekend is geworden dat ik mag afstuderen wil ik meer gaan werken tot ik een 'echte' baan heb en het lijkt me leuk om dan wat meer te mogen dan alleen kassa draaien en af en toe een half uurtje infobalie.

Het enige nadeel is wel dat ik morgen en dinsdag ingeleerd word, van 7 tot 12 :eek: Dat kan niet anders, want om alles omtrent het leiden van het tellen te leren moet ik meedraaien als dat gedaan wordt en dat is van 7 tot 8 's morgens... Het leuke is ook nog dat ik maandagavond training heb tot 23 uur, er dan niet voor 00.00 in lig en dinsdag om 6 uur weer vrolijk op moet staan. Dat wordt wat... :zucht:

Ik heb echt zin in woensdagavond. Wij vieren Sinterklaas nog steeds als vroeger. Met véél pakjes en surprises. De mijne is alleen nog lang niet klaar, daar moet ik vandaag toch ook maar eens flink mee aan de slag! Ben altijd zo benieuwd wie wat heeft gemaakt voor wie en hoe de gedichten zijn geworden :)
Ben een echte Sint-fan! :sintenpiet:

Een hele fijne zondag allemaal. Doen jullie ook aan Sinterklaas?

Liefs Mo

ps: Donderdagavond op stap gefotografeerd door de fotograaf van een bepaalde kroeg. Maar omdat vriendinlief niet herkenbaar op de foto wilde trok ze mij er maar voor. Waarop ik zei 'ja hee, zo lijkt het net alsof we aan het zoenen zijn!' Waarop we besloten dat dat eigenlijk wel cool was, dus deden we maar even flink ons best om het zo echt mogelijk te laten lijken ;) Zie foto's :P

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan