Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, December 2, 2007

Twix2 woog op het moment van schrijven 101.20 kg (bmi: 30.55).

:halloallemaal:Hoi buddies!

Sinds gisteren zit ik officieel in fase 2!!! Joepie!!! :klappen::klappen:

Ben hier echt heel blij mee want ik snakte er al weken naar! Gisteren lekker weer vis gegeten: wat gerookte zalm, tonijn en garnaaltjes. Was echt een feest!

En de fase 2 chocoreepjes zijn echt heeeeeeerlijk! :chocolade: Ik had er stiekem donderdagmiddag al één genomen. Ik was 's ochtends bij de consulente geweest en had ze toen meegekregen maar ik kon echt niet wachten tot zaterdag hahaha. Ik heb nu twee kokosreepjes gegeten. De andere smaken (vanille, cappuccino en banaan) heb ik nog niet geprobeerd. Ik denk dat ik zo maar een bananenreepje ga proberen en hoop dat die net zo lekker is! :chocola:

Ik ben zo geobsedeerd door eten, niet normaal.... Ik zit al helemaal te bedenken wat ik deze week ga eten.... In elk geval gaan we deze week voor het eerst in maanden weer eens uit eten. Lekker een gegrilde tournedos of garnalen, gezellig! :dineren: Tsja je sociale leven lijdt er wel onder....

En ik wil graag deze week lekker tartaar eten. Ga ik halen bij echt een goede slager, en dan op m'n bord lekker bergjes maken met kruiden, kappertjes etc. Mjam, wordt echt een feestje!

Gister de verjaardag van mijn schoonvader gehad en vanmiddag die van mijn zwager, maar ik kan gelijk weer een beetje meedoen. :feestvarken: Ik heb wel zelf een Prodimedbroodje mee, in dunne plakjes. En daar kan ik dan mooi een beetje vis op doen, heeeerlijk! Helaas geen wijn..... :bubbels: dat komt volgens mij pas weer terug in fase 86.....

Met sporten lukt t trouwens voor geen meter. Ik heb er gewoon geen puf voor, jak! Op m'n werk is t ook steeds heel druk, maar ja, als ik tijd heb om TV te kijken heb ik natuurlijk eigenlijk ook tijd om een half uurtje op dat apparaat te klimmen.... :crosstrainer: Kortom, ik verzin smoesjes en doe t gewoon niet. Slap he?? :schopondermijnkont: Hoop dat dat bij jullie beter gaat....

Hoop dat t bij jullie ook allemaal goed gaat en veel succes verder. Sterkte met de pepernoten, taaitaai & gevulde speculaas..... :motorpiet:

groetjes,
:haveaniceday:Twix

December 2, 2007 om 13:58
:bladeren3: Hoi,hoi,

En ? de tweede verjaardag ook netjes doorgekomen ? Lekker hoor dat je inderdaad bv een beetje vis mag eten op zo'n broodje. Dat mis ik ook wel, vlees :grotebout: of vis, ik ben ook echt geen vegetarier.
Sanaslank is in die zin anders dat ik al vanaf het begin een reep mag hebben en die zijn echt erg lekker. Ik denk dat jij dus nu pas zo iets hebt en daar kan je wel erg van genieten. Ik heb veel verschillende smaken, toffee, caramel met nootjes,amandel, kokos enz. Ik heb ook heel lekkere zoute knabbels in knoflook of BBQ Bacon smaak. Dat maakt momenten dat andere aan de chips of chocolade zitten wel makkelijker. Ik neem niet elke dag een reep, soms een halve maar als ik die dan tot s'avonds bewaar, als de kinderen op bed liggen, alles rustig is bij een kop thee mmmmm .
Er is dus denk ik wel meer variatie dan bij Prodimed en toch eet ik maar ongeveer 500 a 600 kal. en +/- 30 a 40 gram koolhydraten per dag.

Dat ik pas na de kerst met fase 2 ga beginnen betekend niet dat ik met de kerst ga lijnen, de groeten :irri06:! Met de kerst ga ik echt even gewoon eten, mijn oudste wil dolgraag gourmetten en ik ga zeker koken, liefst meerdere gangen. Ik zal misschien niet voor vol mee eten maar toch zeker halfvol.
Dan met het nieuwe jaar eerst de feestdagen kilo's (duimen dat het meevalt)wegwerken en dan netjes fase twee enz. want deze keer wil ik het wel goed doen, gezien de kosten en alle inspanning.

Stel je van het sporten niet te veel voor. Dat was vijf minuten en ik heb al twee dagen spierpijn, ja, en dan kan je even niet sporten..toch...?
Ik heb me laten verleiden tot mijn eerste aankoop bij telsell. De Leg Magic, bijna te erg om nu hier te vertellen maar goed ik hoef er dus nu niet de deur voor uit en ik heb spierpijn dus het zal wel ergens iets doen.
Dat ik na vijf minuten al spierpijn heb zegt meer over de conditie van mijn spieren (ik wist niet dat ik ze had)dan over dat apparaat.

Maar je hebt gelijk hoor, sporten is echt bleeehhhh!! En het lijnen vind ik ook echt steeds zwaarder. Toch is het gek, ik wil per se meer afvallen, bij alle vorige pogingen vond ik het allang best en nu ben ik toch nog steeds gemotiveerd om bij in de buurt van de 70 te komen. Het streven is een vet percentage van 30%, dat betekend volgens de prof.weegschaal een gewicht van 71 kilo.
Deze site, en vooral jij :bighug: en de andere buddies :merci: motiveren ook echt wel want ik wil niet voor jullie onder doen :voorjoker: en ik vind het ook echt wel stoer om te zeggen dat ik (vanmorgen) toch al 17 kilo kwijt ben.

Nou, de gewone week begint weer, sinterklaas, met opa's en oma's, met eten weer doorstaan en dan vrijdag Brussel!! Ik hoop dat ik dan vrijdag onder 82 zit dan heb ik het deze week goed gedaan en mag ik wat zondigen vrijdag en zaterdag.

Ik was vorige week ruim twee kilo kwijt en deze week net 1. Wat jij ook al zei, het verschilt per week, ik denk wel dat het ook met je hormonen ofzo te maken heeft, maar als je bedenkt dat we goed twee maanden bezig zijn en jij zelfs al bijna 20 kilo :jippie: lichter bent dan gaan we toch wel erg goed hoor.
En dat nog zonder sporten, wat zou er gebeuren als we daar ook nog fanatiek in waren ??

Meer heb ik even niet maar het is weer en lang verhaal, groetjes, hou vol! en sterkte de komende week,:succes:

Marielle :bladeren5:
December 3, 2007 om 12:54
Heej Twix,
Wat heerlijk, eindelijk in fase 2. En het bevalt zo te lezen prima!!! Dat had ik ook die eerste week, plannen wat er allemaal op het menu zou staan :D.
Ik heb ook al een week niet gesport; ben namelijk weer snotverkouden. En heb dan nu vooral last van m'n keel, dus dan zie ik het niet zitten om hijgend en al op de loopband te staan :tl|:
Ik heb zelf alleen de bosvruchtenreep en de amandelreep geproefd. De bosvruchten vond ik wel OK, maar de amandelreep is echt VERRUKKELIJK. De smaken die jij hebt, heb ik nog nooit geproefd. Maar word nu toch wel nieuwsgierig. Zat zelf dit weekend weer in een dipje en ben weer helemaal los gegaan. Fout weer; het effect kun je in m'n grafiekje zien :|
Maar toch ga ik donderdag over naar fase 3, want het dieet gaat me wel steeds zwaarder vallen. Zal ook wel met de tijd van het jaar te maken hebben hoor. Vandaag ging het gelukkig weer heel goed, dus ik hoop dat de dietiste donderdag in elk geval een mooi gewicht ziet staan :happy:
Zet 'm op deze week!
groetjes,
:kipling79:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan