Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, December 2, 2007

Veronique36 woog op het moment van schrijven 57.00 kg (bmi: 15.79).

Wat ik verwachtte, is waarheid geworden. 3 Ons aangekomen. Ik had echt minder moeten eten gisteren. O, waarom maak ik mezelf die verwijten? En vandaag heb ik me ook niet aan mijn voorgenomen "vastendag" kunnen houden. Ik baal zo verschrikkelijk van mezelf. Morgen proberen het recht te zetten, kan ik meteen zien hoe standvastig ik echt ben. Stiletjes hoop ik op een beetje hulp van buitenaf.

Veronique


Euh
December 2, 2007 om 16:44
Ik weet hoe moeilijk het kan zijn om je gewicht te relativeren, maar 3 ons, dat is hetzelfde als een kopje thee en kan net zo goed een normale schommeling zijn. Geen reden tot paniek dus!
Wat bedoel je met: hulp van buitenaf? Van wie?
December 2, 2007 om 17:25
help is on the way:)
3 ons! 2 dagen is dat ervanaf. Geen paniek, moed houden! Doe niet 1 superzware dag, maar doe er gewoon 2 kalm aan. ontbijten met wat yoghurt en fruit... tussen doortjes wat fruit eten. lunchen met een een boterhammetje, dineren met veel groente mager vlees en een beetje kolhydraten maar. Goed drinken. :)

of je doete en groente en fruitdagje.
Maaar joh, het komt helemaal helmaal goed. dat beloof ik jou

liefs
December 3, 2007 om 19:09
Ahhhhhh :hug: dank je wel!
jah ik ga gewoon door, stoppen heeft ook geen zin en uiteindelijk de aanhouder moet gewoon winnen en ik moet gewoon leren een gezond eetpatroon te handhaven. Elk gram minder is mooi, maar ik wil nu niet te streng doen, want ik weet dat als ik heel streng doe er na enige dagen iets in mij knapt,en dat ontketenteen run op de snoek en koek afdeling van de supermarkt.

zondag heb i me een beetje laten gaan. en nu gewoon weer goed bezig. morgen naar de sportschool, anderhalf uur goed zweten :D en dan de boeken in. ik ben alleen zo níet in leermodus... :S
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan