Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, December 2, 2007

Shosho woog op het moment van schrijven 122.00 kg (bmi: 35.65).

Hai!
Het is alweer een tijdje geleden, maar eigenlijk valt er ook niet zoveel te melden. Ik weeg inmiddels ongeveer 122, dat betekent dat ik de afgelopen maand niet zo heel veel ben afgevallen. Ik weet dat het na ongeveer een halfjaar langzamer begint te gaan, en ik vind het jammer dat dat nu blijkbaar al begint, maar goed, nog steeds ongeveer 4-5 kilo per maand dus ik klaag niet (niet al te veel dan). Ik heb nog een hele tijd om onder de honderd te komen. Ik heb inmiddels redelijk wat last van haaruitval, dus ik ben een weekje geleden naar de kapper gegaan en heb mijn lange krullen laten kortwieken. Niet alleen vanwege de haaruitval hoor, maar ook gewoon omdat ik het beu was, altijd in een staart had enzo.
Afgelopen week heeft mijn vriendje toch de batterij van de weegschaal in zijn bezit gehad en ik moet zeggen dat het qua wegen en gewicht heerlijk rustig was in mijn hoofd. Niet meer elke ochtend een teleurstelling, dus komende weer herhalen we het trucje.
Qua school en werk is het weer ouderwets druk. In mijn avondopleiding heb ik nu een terrorblok; 3 avonden in de week school, veel huiswerk en boeken lezen en eind januari 2 heftige tentamens. Ik moet mezelf voor blijven houden dat het einde in zicht is, anders word ik er heel moedeloos van. Het vreet zoveel energie! Gelukkig is het nog maar drie weken tot de kerstvakantie.. ik kan niet wachten tot ik twee weken lang kan uitslapen en ik kijk verlangend naar de stapel boeken en films waar ik dan hopelijk tijd voor ga hebben, tussen alle feestelijkheden door.
Sinds ik regelmatig opkikkertjes drink valt het met mijn bloeddruk wel mee, alleen als ik ongesteld moet worden vliegen de wegtrekkers om mn oren.
Ik mis de sinterklaas snoepjes een beetje. Ik heb al suikervrije chocola gekocht maar daar heb ik veel last van qua darmgerommel en moet ik met mate eten. Ze verkopen bij de jamin wel gevuld speculaas, suikervrij, en dat lijkt me heerlijk maar kost echt acht euro voor 400 gram. Beetje te duur. Ik word iedere keer boos als ik in de jamin sta :) belachelijke prijzen zijn het, echt stom.
Ben nog wel bezig met suikervrije dingetjes bakken maar vaak heb ik, tegen de tijd dat het uit de oven komt, allang geen zin meer in zoet of ben ik misselijk van de geur na drie happen. Gelukig weet mijn vuilnisbakje (vriendje) er wel weg mee.
Samen met een vriendin ben ik aan het plannen voor een reis naar USA, komende september. Ook op mijn werk heb ik het al verteld en hoewel er problemen met bezuinigingen en contracten zijn, hoop ik er volgend jaar nog wel te werken. Ik ga in ieder geval pleite dan!
Ehm.. verder weet ik even niet wat ik verder nog te melden heb. Veel succes in ieder geval en tot de volgende keer (hopelijk vind ik wat eerder tijd dan)
liefs!

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan