Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, December 2, 2007

EllyValtAF woog op het moment van schrijven 97.90 kg (bmi: 32.34).

Hier ben ik maar weer een keer... Maar niet om m'n gewicht in te vullen, die is hetzelfde gebleven (en daar ben ik blij mee!!), maar gewoon even spieken bij m'n buddies.

In januari ga ik het toch weer doen: Sonja Bakker. M'n zus is al bijna 25 kilo kwijt, dan moet ik het toch ook kunnen. Volgend jaar zomer wil ik nou echt eens fatsoenlijk voor de dag komen.

De laatste weken is er dus geen gram meer afgegaan, maar blijf ik keurig op gewicht. Zelfs dát gaat niet vanzelf hoor, ik moet echt opletten dat ik geen vreetbuien krijg. En krijg ik ze tóch, dan meteen compenseren met een dagje vasten haha.

Waar ik wel van baal, ik heb nog steeds geen conditie. Sinds april slik ik tabletten die m'n hartslag vertragen, want die ging veel te snel. Maar als ik me nu inspan, al is het maar een stukje fietsen, dan blijft die hartslag traag. Ik hou het dus nog geen 10 minuten vol, wáárdeloos!!
Over 2 weken moet ik weer voor controle naar m'n huisarts en zal dan vragen om die Atenolol af te gaan bouwen, zodat ik weer kan gaan sporten. Alleen wandelen is niet voldoende, al ben ik blij dat ik dat nog wel steeds doe. Gaat me ook beter af dan fietsen haha.

Ik wens jullie weer heel veel succes en zal vanaf januari weer regelmatig te zien zijn hier.

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan