Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, December 19, 2007

TheRockabella woog op het moment van schrijven 104.00 kg (bmi: 39.63).

Pfff.... wat een opluchting, vanmorgen ben ik gebeld door de huisarts en de verwijs en motivatie broef heb ik vrijdag. Vanmiddag weer bij de dietiste geweest en ik ben 5 kilo aangekomen maar dat wist ik al... Nu vind zij de maagband ook een heel goed idee en staat voor 200% achter me dat deed me erg goed. Daarna had ik nog een bel afspraak met de arts die mij nu 3 jaar geleden heeft afgewezen. Ook aan hem heb ik weer het voorstel van een maagbandje gedaan en dit keer steunt ook hij me. Ik mag dus nu ook naar de chirurg gewoon in NL. Daar heb ik pas in februari een afspraak en de wachttijd zal dan ook erg lang zijn. In de tussentijd ga ik wel naar Belgie omdat ik daar eerder geholpen kan worden maar nu heb ik dus nog een optie om op terug te vallen.
De laatste tijd lijken de zaken steeds meer op zijn plek te vallen, 1,5 jaar geleden ontmoette ik de man van mijn dromen, 5 maanden geleden ben ik mama geworden, ik heb eindelijk mijn droombaan... Volgende week donderdag gaan we naar de makelaar om ons nieuwe huisje (als het lukt) te gaan uitrekenen en bezichtigen en nu ook nog een maagbandje...
Ja, ik ben zo gelukkig... Na jarenlang knokken heb ik eindelijk weer het gevoel dat het wel degelijk zin heeft om te blijven vechten voor wat je echt wilt.... Soms komen dromen wel uit, bij mij steeds meer!

December 24, 2007 om 13:38
owjee, het zusje van Nina Hagen?
December 24, 2007 om 17:51
Ja, ken je die nie ?
December 24, 2007 om 18:00
Uiterlijk plagerijtje ;-)
Mag wel he?!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan