Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, December 20, 2007

Ekmef woog op het moment van schrijven 68.30 kg (bmi: 25.71).

Hallo allemaal, hier weer even een berichtje van mij.
Ik woog vanmorgen dus 68,3 kilo... tjonge, ik had echt nooit verwacht dat ik dat nog zou wegen.. 2 jaar geleden woog ik nog 92 kilo.
Mensen die mij lang niet hebben gezien herkennen me bijna niet.. En als ik mijn gewicht hier op scherm zie staan, vind ik het ook n heel mooi gewicht. Maar als ik in de spiegel kijk, zie ik nog steeds diezelfde dikkerd...Het is gewoon nog niet genoeg. Ik wel onder de 65 kilo..
Het is op het moment ontzettend lastig om af te vallen.. ik vreet me helemaal ongans aan de kerstkransen, chocolade letters, warme chocolade melk met slagroom en baileys.. eet tussen de middag rustig 5 boterhammen.. dus waarom ik niet aankom is me een raadsel. Nu ben ik ongesteld en op de een of andere manier val ik dan altijd wel een kilo af..
Dus nu de komende maanden braaf een stopweek houden, dan komen die laatste 4 kilo vanzelf wel... hihi
Hoe gaat het met jullie? Ga je nog leuke dingen doen met de kerstdagen? Ga je je aan je dieet houden? Of ga je even lekker los en genieten? En zie je dan 'volgend jaar' wel weer????
Liefs, :ekmef:
ps We zijn nog druk bezig met de scheiding, maar het einde is in zicht. Vrijdag tekenen en dan kunnen de stukken naar de rechtbank...

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan