Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, December 20, 2007

Missyissie woog op het moment van schrijven 94.00 kg (bmi: 29.67).

Hallo allemaal,
:kerstboom2:
Zo het is nu alweer een behoorlijk tijdje geleden dat ik wat in m'n dagboekje heb geschreven. Te druk met andere dingen zullen we maar zeggen... maar nog steeds braaf aan het diëten hoor!!! T valt op het moment wat tegen voor wat het afvalresultaat betreft, maar ik laat me er niet door uit het veld slaan hoor!!! Ook de komende feestdagen zal ik het braaf binnen de Atkins-perken houden en de alcohol zal pas met het oud en nieuw (heerlijk glaasje bubbels....) tevoorschijn komen!
:bubbels::bubbels::bubbels:
Tja, het is weer het bekende 'blijven hangen' moment. Met de afgelopen menstruatie behoorlijk geschommeld... Dus ik heb de regels maar weer es wat aangescherpt! Matigheid met kaas... en toch ook maar weer een beetje letten op de totale vet-inname per dag en niet te vergeten... iedere dag een goeie portie beweging (flinke wandeling en steppen)! Geen klagen hoor... tis nog allemaal even smakelijk en gevarieerd en ik voel me er nog steeds prima bij!
:xmas:
Voor wat de feestdagen betreft, geen bijzondere plannen dit jaar. Aankomend weekend gezellig bij m'n moeder op bezoek om alvast in de kerstsfeer te komen. Eerste kerstdag bij m'n schoonouders en tweede kerstdag zijn we heerlijk met z'n tweetjes... en doen we voor het eerst sinds jaren gewoon es lekker makkelijk!!! M'n mannetje is heerlijk vrij volgende week... en we gaan weer lekker verder met ons klusproject... het huis!!!
:kersthuis:
Nou lieverds, ik wandel de komende dagen even langs bij jullie om (vooral) bij te lezen en... uiteraard even een verhaaltje bij te schrijven!!!

Dikke kerstknuffels, MissyIssie


:kerstballen::kerstballen::kerstballen::kerstballen:

Onbekend
December 20, 2007 om 13:04
:kerstkaars2:Leuk weer eens van je te horen. Vervelend is dat als je zo lang op hetzelfde gewicht blijft hangen. Ik heb het ook maanden gehad. Ik zit net als jij nog steeds in de inductiefase. Omdat ik nu wel afval door strent te zijn tegen mezelf, heb ik ook besloten om voorlopig nog in de inductie te blijven. Het kost me ook niet echt veel moeite meer, want ik ben er inmiddels al aan gewend.
:sneeuwpop: :sneeuwpop: :sneeuwpop: :sneeuwpop:
Ik blijf lekker thuis met de kerstdagen. Mijn kids eten ook gezellig thuis, dus dat is wel gezellig. Ik hou het lekker makkelijk want we gaan gourmetten. Dat blijft populair bij ons. Vooral veel soorten vis, gamba's en wat biefstuk en kip, dus het gaat helemaal goed komen.
:sneeuwzon1: :sneeuwzon2: :sneeuwzon3:
Ik wens je hele fijne en gezellige feestdagen toe.
:brrr:
Groetjes, Anna
December 21, 2007 om 09:12
Hallo Missy, Leuk dat ik er weer een buddy bij heb, ik kan alle hulp gebruiken die er maar voor handen is. Ik zit er nog steeds niet echt helemaal in maar ik ben nog goed gemotiveerd en mijn nieuwe streefdoel staat al genoteerd. Ik ben vast besloten om, kost wat het kost, 85 kilo te wegen op 5 februari 2008!!! Hopelijk wordt het na deze vreetmaand weer een beetje eenvoudiger. Het koolhydraten minderen gaat eigenlijk best goed maar ik heb nog geen goede balans gevonden tussen de zakjes en de "normale" maaltijden. Het afvallen stopt op het moment dat ik niet alleen maar zakjes en groenten eet. Ik kan maar moeilijk wennen aan het idee dat ik hier toch geruime tijd voor uit moet trekken. Maar goed hoor dat je er al 22 kwijt bent!! Ja die bubbels daar heb ik ook zin in jamm. Deze week op een verjaardag geweest en dan merk ik dat er aan mijn zelfbeheersing toch nog het een en ander te verbeteren valt. Paar glaasjes witte wijn en wat hapjes erbij, met als gevolg dat de schaal weer aan de verkeerde kant van de 90 bleef staan. Ik heb het nog niet in mijn tabel ingevoerd, slap he. Maar ik heb het al weer bijna weggewerkt. Het is toch van de gekke dat ik mij totaal moet terugtrekken uit het sociale leven om mij aan mijn dieet te houden. Nou ik denk dat ik liever af en toe de prijs betaal en iets aankom, maar of dat echt waar is nu ik het zo op schrijf, weet ik nu ook weer niet, vreselijk. Ik zie uit naar het moment dat het een levensstijl is geworden en niet meer iets waar ik de hele tijd mee bezig moet zijn. Ik ga voor straf maar een half uur op de crosstrainer, beetje vet verbranden. hihi Hele fijne dagen en tot mails. :alleskomtgoed:
:kerstvrouw:
:aftellen02: liefs Winnifred
December 22, 2007 om 08:37
Hoi, hoe je het went of keert.... -24 kg is toch al mooi bereikt!!!En daar kun je alleen jezelf voor op de schouders kloppen van trotsheid, toch??? Dus stilstaan of niet... je moet maar denken: is stilte voor de storm. En volgend jaar gaan we voor ons streefgewicht... ik ook, hoor. Geef nu nog borstvoeding, dus ik mag er niet voor de volle 100% voor gaan, maar daarna... snel naar mijn streefgewicht!!

Liefs, Keppie
December 22, 2007 om 08:38
:kerstboom2:

En nog heel fijne feestdagen toegewenst!!!
December 24, 2007 om 11:56
:hallo3:
Jammer dat het even wat minder gaat, maar dat komt straks ook wel weer goed denk ik met jou.
Heel erg leuk dat ik weer wat van je hebt gehoord, was al bang dat je me was vergeten.
Het ging weer aardig met me, maar nu de kerstdagen en oud en nieuw eraan komen ben ik wel erg angstig dat ik weer aan zal komen.
Hopelijk blijft het binnen de perken.
Ik wens je :helefijnekerstdagen:toe en als ik je niet meer 'spreek' dan ook een goed en gezond 2008 :fireworks02:toegewenst.
En ik hoor en zie je dan wel weer in het nieuwe jaar en dan gaan we er weer met frisse moet tegenaan.
Groetjes Jiskje:poes:
December 24, 2007, gewijzigd door Ellen1974 op December 24, 2007 om 13:59
:kerstboom: hai lief valtaf dinnetje,

:m:eid, ondanks dat je de laatste tijd wat blijft hangen met je gewicht verdien je toch een mega pluim !!!! 24 kilo's ben je al kwijt geraakt, 24 !!! Ontzettend goed van je (+) :e:n wat geeft het een heerlijk gevoel he !!!!:genieten:

:i:k hoop dat je lekker geniet van de kerstdagen :rudolph: en ik weet bijna wel zeker dat je je niet al teveel zal laten gaan qua eten.

:v:an mij een hele fijne kerstknuffel,
:e:llen :kerstknuf:
Onbekend
December 28, 2007 om 07:53
Ik wil je alvast een hele gezellige jaarwisselling wensen en een gezond 2008!
:fireworks02:
Liefs, Anna
January 1, 2008 om 15:30
:hoi: :m:issy,

:e:ens even kijken hier, want het is al te lang stil hier eigenlijk !!!
:d:at maakt mij dan erg nieuwsgierig he ...... gaat het wel goed of juist niet of is het gewoon dat je geen zin hebt om te typelen, want dat kan en mag natuurlijk ook !!!

:w:at ik je ook nog toe wil wensen is een heel gelukkig, gezond, gezellig, liefdevol en slank 2008 !!! :happynewyear02:
En ik hoop snel weer wat van je te lezen.


:liefs: :e:llen
Onbekend
January 2, 2008 om 11:36
Hoi meis,

Ik hoop dat je een gezellige jaarwisseling hebt gehad.
Ik wens je een gezond en slank 2008 toe en dat al je wensen mogen uitkomen!
:happynewyear03:

Liefs, Anna
January 4, 2008 om 03:14
Hoi hoi, alsnog de beste wensen voor 2008!!! En je laat je toch niet kisten door die weegschaal, he? Kom op, joh. Je bent een grote voorbeeld, hoor. Je bent hier al zolang niet meer op de site geweest. Ik hoop dat alles goed gaat?

Groetjes, Keppie

January 4, 2008 om 11:32
Hee Missy, Het nieuwe jaar is al weer begonnen hoor, ik mis je! je bent al heeeeel lang niet mee hier geweest. Gaat het goed met je?
In ieder geval wil ik je een heel fijn, gezond, slank, sportief, liefdevol en ga zo maar door jaar toewensen. May all your dreams come through. Ik ben op zich wel lekker bezig. Vanmorgen weer wezen hardlopen puh puh, nou ja ik heb zo'n trainingsschema waarbij je het hardlopen afwisselt met een flinke wandelpas en dat gaat goed. Moet er nog niet aan denken om een uur alleen maar hard te lopen.:hardlopen:
:sign10:het is echt mijn hobby nog niet maar iedereen probeert me ervan te overtuigen dat je met hardlopen het best vetverbrand, en ja dat wil ik wel dus vooruit met de geit, lopen zal ik. De honden zijn wel heel content met het hardlopen omdat de afstand er toch wel op vooruit gaat op deze wijze en we dus verder lopen....ach ach ik ben er wel erg mee bezig he?! neem het me maar niet kwalijk, Ik hoop snel weer wat van je te horen,
:winter06:ik ben trouwens voorzichtig over aan het gaan van atkins naar weinig koolhydraten maar dan zonder de speciale voeding en zowaar ik val nog steeds voorzichtig af. (de feestdagen even buitenbeschouwing gelaten)
January 4, 2008 om 12:45
:hallo3: Missy,
de beste wensen voor het nieuwe jaar toegewenst en hopelijk gaat het allemaal weer goed komen.
Alles goed daar het is een beetje stil rond jou persoontje.
:hoegaathetmetje:?
Ik ga ook weer mijn best doen om wat te verliezen, de schade is tijdens de feestdagen erg beperkt gebleven, gelukkig.
:eenprettigedag: verder.
:groetjes: jiskje
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan