Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, January 5, 2008

Marianne63 woog op het moment van schrijven 125.30 kg (bmi: 42.35).

ik heb mijn hondje, ik ben zo gelukkig. Het is een schitterend beestje. alweer gegroeid sinds vorige week. maar dat heb je met pups. Het ging heel goed in de auto (2 uur rijden) Thuis doet hij het ook heel goed zo voor de eerste dag. De kat heeft zoiets van "wat hebben jullie nu weer aangeschaft"maar ze reageert ook goed. Het is wel weer een drukke tijd maar voor mijn gevoel is alles nu weer compleet. Ik ben er zo blij mee. Ik mag nog niet heel lang gaan wandelen maar dat komt vanzelf. het is nu al druk genoeg zo dus mijn beweging krijg ik wel.
genieten genieten genieten.

Onbekend
January 7, 2008 om 12:03
Hallo
Ik ben Tom en veel te zwaar. Ik heb je gelet op je leeftijd en je hebt kleinkinderen ( ik vier en daarmee wil wel aktief zijn) als buddy in mijn lijstje opgenomen. Dat betekent dat ik ook regelmatig naar je vorderingen kijk en de vrijheid neem om vragen te stellen. Ik hoop dat je dat goed vindt want aandacht van anderen is denk ik ook belangrijk. Ik zag dat je sinds 22 november nog geen eetdagboek hebt bijgehouden. Wil je dat niet of ben je er nog niet toegekomen????????:supercry:

Groetjes
Tomasboot
Onbekend
January 10, 2008 om 16:46
Hallo Marianne,
Fijn dat je weer aan de slag bent gegaan. En bedankt voor je reactie en dat je mij als buddy hebt opgenomen. Ik heb gekozen voor de mehode 2 maaltijdververvangers en 1 zelfgemaakte warme maaltijd. Volgens mijn weegschaalcomputer is mijn energiebehoefte 1800 Kcal per dag. Leeftijd, zittend werk in aanmerking genomen. Ik ben geen teller van calorieën. Ik probeer een balans te vinden met behulp van de calorietabel van deze site. In mijn voedingsdagboeken zie je wat ik in werkelijkheid gebruik en dat is meer dan 1050 Kcal. Voor mij is het belangrijkste dat ik mij er goed bij blijf voelen. Ik mikte aanvankelijk op die 1050 maar in de praktijk zijn het er dus meer. Ik vind het uitvinden van wat pretig is een leuke activiteit. Mijn recepten laat ik beoordelen en ik zet ze ook op de site. Tja ik kan een boek schrijven over alle deskundigen die ik geraadpleegd heb in de loop der jaren. Maar het eind van het liedje is toch dat je het echt allemaal zelf moet doen. Morgen ga ik zwemmen met mijn dochter ( die overigens ook veel te zwaar is. Volgende week donderdag weer een afspraak met mijn beweegmaatje. Zondag verplicht wandelen met mij echtgenote. Al mijn activiteiten op sportie gebied leg ik vast in het sportdagboek.
E.e.a. vraagt wel discipline. Zij is begonnen aan een 40 punten dieet. Ik weet nog niet wat dat is.

In ieder geval voor nu, heel veel succes
Tom
:afvalboek: :afvallen:
Onbekend
January 17, 2008 om 09:23
Hallo, ben ik weer:yougogirl:

Ben benieuwd hoe het met je gaat. Lukt het met het sporten???

Groetjes
Tomasboot
January 17, 2008 om 16:48
Hoi Tom

Leuk dat je eraan denkt om me een berichtje te sturen. Ik heb het zo druk op dit moment met mijn hondje. Hij moet nog zindelijk worden dus ik loop meer op straat dan dat ik binnen zit. Ik voel me echt een straatmadelief (ha,ha.) Van sporten is het nog niet gekomen want mijn collega kon nog niet, maar volgende week donderdag gaan we echt. Wel ben ik al 2 kilo afgevallen omdat ik zo ontzettend veel in beweging ben, ik hoop dat dat doorzet. ik ga nu even op jouw site kijken hoe het met jou gaat.

:marianne63:
January 20, 2008 om 07:28
HOI MARIANNE,

JE HEBT HET BERICHTJE AAN TOM OP JE EIGEN SITE GEZET (hihihi)
DAT DEED IK IN HET BEGIN OOK IEDERE KEER FOUT.

IK SNAP DAT JE HET ERG DRUK HEBT MET JE HONDJE, HET ZIJN TENSLOTTE NET BABY'S EN DIE HEBBEN OOK VEEL AANDACHT NODIG.
BEN WEL BLIJ VOOR JE DAT JE INMIDDELS WEER 2 KG. BENT AFGEVALLEN EN IK HOOP DAT HET BIJ MIJ OOK WEER GAAT LUKKEN !!??

GROETJES RENATE
Onbekend
January 20, 2008 om 09:05
:iedermoment:

Hallo Marianne,

Aan sporten doe je dus genoeg door het wandelen met je hondje. 2 Kg dat is niet niks. Tja het is moeilijk als er door allerlei gebeurtenissen je niet aan jezelf toekomt. Geniet er nog maar van dat je kinderen nu nog thuis zijn. Voorbij is voorbij. Ik heb zelf vier dochters. Drie zijn er inmiddels uit huis maar ik heb er veel moeite mee gehad daaraan te wennen. Gelukkig went alles en komen er weer nieuwe dingen voor in de plaats. Voor mij was dat het opa-schap en inmiddels 4 kleinkinderen en de 5e op komst.
:honduitlaten:

Als je echt wat aan het overgewicht wil doen doen dan moet je daar het juiste moment voor kiezen en er dan voor gaan. Jij bent diegeen die dat bepaalt. Ik wens je veel plezier toe en sterkte bij het maken van de noodzakelijke keuzes. :zen2: :uhm:

Met vriendelijke groet,
Tom
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan