Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, January 6, 2008

Winnie1976 woog op het moment van schrijven 81.50 kg (bmi: 29.58).

Vandaag alweer zondag en we hadden gehoopt dat het een rustig dagje zou worden. Helaas niets is minder aangezien we net gebeld zijn en dat telefoontje een heleboel geregel met zich mee gaat brengen.

Onze oma die in Duitsland woont is helaas overleden en dat betekend dat mijn schoonouders die heel veel op onze man oppassen deze week niet inzet baar zijn. Helaas is er nog weinig informatie bekend waardoor we ook niks kunnen. Ja we kunnen onze gedachten laten gaan over de komende week maar voor ons beiden is al wel bekend dat we geen hele week vrij kunnen nemen. Dat wordt dus afwisselend werken en oppassen, nu maar hopen dat onze werkgevers ons een beetje ter wille willen zijn en onze plannen goed keuren. Het zal allemaal wel los lopen maar ik kan er slecht tegen dat ik geen spijkers met koppen kan slaan op momenten dat het nodig is en ik weer overgeleverd ben aan anderen.

Afgelopen week een redelijke week gehad dus ik ga met goede moed de komende week in. Morgen is het weer weegdag.. ik ben benieuwd, weet wel dat ik met oud en nieuw wel iets ben aangekomen dus als ik voor het schema gelijk ben gebleven dan ben ik toch wel afgevallen.

Dikke kus en tot een andere keer

Winnie

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan