Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, January 6, 2008

Neurt woog op het moment van schrijven 75.10 kg (bmi: 26.61).

:pony:
Zo, daar zijn we weer! We hebben een beetje uitgeslapen en lekker ontbeten. Mijn schone vader maakt altijd op zondagmorgen een ontbijd met vers gebakken broodjes en zo. Lekker hoor!
Eerst allemaal in bad en onder de douche, dus das ook weer gedaan. Nu is mijn wasmand weer vol. Ik heb nog geen zin om wat te doen, dus daar kijk ik vanmiddag wel naar.:wasmachine:
De kleine ligt al weer op bed en mijn grote dochter is aan het spelen met haar play mobil. Ze heeft een ontzettend grote bak vol met ontzettend veel, dus ze kan haar lol op. Ze heeft van haar nieuwjaarsgeld weer iets ervan gekocht (met waterval en zo!) dus vind ze het fantastisch om er weer mee te spelen. Al een dag of drie hoor ik haar nie , dus das ook feest voor deze moeder!
Morgen gaat alles weer naar school en aan het werk. Lekker hoor! Weer goed door mijn huisje heen, want das ook weer broodnodig!

:werkster:En de lijn? Nou, daar gaan we ook maar weer flink tegenaan, want er is toch weer het een en ander bij gekomen natuurlijk! Morgen avond weer naar de Weiht Watchers! Heb ik wel erge zin in hoor, want dan ga je er weer echt tegenaan. Ik heb daar heel veel aan. Het is echt een stok tussen de deur , vind ik.
Allemaal veel succes deze week!
:aapje:
de neurt

Onbekend
January 6, 2008 om 11:29
:lll:
Zow.. Neurt.. ik kom ff met de :zweep: langs.. ben zelf al bont en blauw dus jij mag ook een pak slaag! :zweep: Wat hoort ik nou weer..??? Gehaktballetjes..?? Worstjes...??? :owow: :shy:
Dat wordt wat morgen bij de 1e tussenstand bij de battle.. hier ook al drama.. hoop dat het nu een keer beter gaat, word er ook zo saggo van!! Maar ja.. ook :pms: hoor... heb wel een excuus of 10 maar toch...
We gaan er weer voor hoor! :yougogirl:

Wat leuk zeg, dat die kleine (grote) van je zo lief kan spelen.. leuk he, om naar te kijken als ze zo lief bezig zijn. Kan er zelf altijd erg van genieten.. op mijn werk komt het ook regelmatig voor. Geweldig vind ik dat. Of dat je tosti's hebt gemaakt.. en een kind zegt. :Ik vind het echt lekker Wendy :) *smelt* Daar doe je het toch voor..?
Morgen weer aan het werk.. 5 dagen lang.. :wat?: Maar wel lekker met 2 ochtenden (ma en vrij). Dan vrijdagmiddag op weg naar Drenthe, ga met zus en mams naar de Huttenheugte! een lang weekend, heerlijk, heb er zin in! :jippie:

Hoe is het nu met je vader..?? Ik hoop al wat beter...

Fijne week en zet hem op!
:wave:
January 6, 2008 om 12:04
:hi: Neurt,

Wat ga je goed! Ben trots op je. Ik ga vanaf morgen weer knallen. Met sporten gaat het lekker. Ben aan het hardlopen en vanochtend naar de sportschool geweest
Met de verkering gaat het super :hartje: We hebben samenwoonplannen :) Moet je nagaan :grinnik:
Hele fijne week en zet 'm op!

:liefs:
Onbekend
January 7, 2008 om 13:43
JAAAAAAAAAAAA !!!

Neurt is afgevallen !! *O* :jippie:
Goed gedaan :doos:
:gazodoor2:
:onderde130kilo:

:muwhahahaha:

Oh nee je zat niet in de categorie morbide obesitas..ben ik toch ff in de war zeg.. :lol:
Zeg.. kun jij de milk even aan d'r :oren: hierheen slepen..?!
Want euh.. bij afwezigheid belandt ook zij in de gevarenzone qua gewicht.. en bedoel, we moeten wel ff de saxo mee als we uitstappies gaan maken!
:wipauto:


H@ve fun this week !!
:scootmobiel::scootmobiel::scootmobiel::scootmobiel::scootmobiel:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan