Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, January 6, 2008

Ramma woog op het moment van schrijven 80.60 kg (bmi: 28.56).

Vandaag vergeten te wegen maar het was vast niet goed want gisteren zijn we na een winkeluitje belandt bij de Mc Donalds. En gisteravond samen met de visite een paar lekkere dingetjes gehad die heel slecht voor de slanke lijn zijn...
Maar vandaag wordt weer een goed dagje, dat beloof ik! Tot nu toe alleen een krentenbol en en een eierkoek gehad, en vanavond gaan we wokken. Komt goed dus!
Groetjes,
fijne dag vandaag!

January 7, 2008 om 03:11
En, hoe is het verder nog gegaan gisteren?

Moeilijk zijn die weekenden hè, als je dan uit je lijnritme komt door allerei gezellige uitjes en visites enzo. Is ook altijd mijn moeilijke punt (afvallen door de week, en dan alles weer bijkomen in het weekend, we kennen het liedje :luktniet:)
Ik hoop nu in de weekenden niet aan te komen, dan ben ik al heeel blij en verder probeer ik een goede middenweg te vinden door toch de beste keuzes proberen te maken (en af en toe een korte uitspatting moet kunnen).

En nu.... hup richting die 70 jij!!!!! :yougogirl:

x, :tulpje:
January 7, 2008 om 14:01
Hoe gaat het nu? Nu weer netjes in het gareel? Komt heel bekend voor dat het weekend wel stukken lastiger is, maar zolang je dan in elk geval het benul hebt dat weer te compenseren ga je de goede kant op. In het weekend gelijk blijven zoals Tulipe zegt is een goed idee, afvallen bewaren we dan voor door de weeks! Aankomen doen we dus (voorlopig) niet meer.

Liefs Moor
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan