Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, January 6, 2008

Kiekerdepiekske woog op het moment van schrijven 143.80 kg (bmi: 52.82).

Zo, dat gaat lekker! Nu weet ik heus wel dat je de eerste week ook veel vocht kwijtraakt maar toch. Ik heb wel het begingewicht op 1 januari gecorrigeerd. Ik had me die dag niet gewogen (ik durfde echt niet) en ik denk dat dit reëeler is. Verder heb ik alle oude gegevens uit tabellen verwijderd zodat dit een hele nieuwe frisse start is. Vanaf morgen ook wat meer water gaan drinken want op dit moment drink ik echt te weinig. Morgen ook weer werken na twee weken vrij, dat zal wel even doorbijten zijn. Bovendien val ik met m'n neus in de boter, of liever in de door mij geregelde rose champagne en bijbehorende hapjes want 's middags is de nieuwjaarsreceptie. Ik blijf gewoon ver uit de buurt van de bar! Bedankt voor alle leuke berichtjes, ik vind het leuker dan ik eigenlijk zelf wil toegeven dat er mensen met me meeleven!

Liefs,
Angelique :alien:

January 7, 2008 om 03:27
Jemig, wat heb jij een stresspoppetje bovenaan staan. Volgens mij val je al af als je er alleen maar naar kijkt...hahahaha....:lachen:

Wel lekker dat je lijntje al begint te dalen. Inderdaad in het begin ook veel vocht, maar het staat toch ook gewoon lekker.
Gewoon mee doorgaan! Als je wilt opletten dat je niet te weinig eet, is het handig om een soort eetdagboekje bij te houden. Hier op de site kan dat, maar is heel veel werk. Je kan natuurlijk ook gewoon een notitieblokje thuis op de tafel neerleggen en daarin bijhouden wat je zoal eet. Op deze manier kun je ook goed in de gaten houden of je wel genoeg eet, want inderdaad te weinig eten zorgt ervoor dat je stofwisseling in de war raakt. Bovendien ga je je dan vervelend voelen wat weer niet lekker is voor de motivatie.

Hier heerlijk weekend achter de rug. Het was prachtig weer in Zeeland. Zaterdag lekker geshopt en gisteren een lange strandwandeling gemaakt.
Het was er echt weer voor en volgens mij heb ik aardig wat calootjes achter gelaten op het strand. Die worden weer lekker meegenomen door de zee, daar ben ik dus écht vanaf!!!

Succes deze week met de vergadering. Het zou leuk zijn om weer eens bijgepraat te worden. Weten jullie al wanneer en of de bijzondere ledenvergadering komt? Ik heb samen met Koos zitten uitrekenen dat met het huidige ledenaantal en de standaarduitgaven ze in juni op zwart zaad zitten en in december failliet zijn. Hier heb ik nog een mooi bestandje van wat Roor misschien wel wil hebben?

Ach, ik hoor het wel.

In ieder geval: IK BEN TROTS OP JE!!!

Denk aan jou :knuffel:

Anita :bloem::bloem::bloem:
January 8, 2008 om 05:20
Ben trots op je!!

:jezelfknuffelen:

Anita:bloem::bloem::bloem:
January 9, 2008 om 09:33
Hoi Angelique, ik heb even op de site van Evans gekeken en ze hebben inderdaad hele leuke kleding. Ik herken zoveel in je verhaal dat je je de eerste keer niet heb durven wegen. :holy: Ik had precies hetzelfde, goed dat je al bent afgevallen. Ga zo door en zet hem op!!!
January 10, 2008 om 13:45
Hoi Angelique,
Zal je even vertellen hoe ik dan aan mijn originele naam kom. Onze poes heette Kiki, we hebben haar al niet eens meer maar mijn troetelnaampjes voor haar was kiekerdekiek dus vandaar dat ik die als nick ben gaan gebruiken.
Ik heb mezelf ook een nieuwe start gegunt hoor, ook op valtaf. Alle metingen weer op 0 gezet en we gaan ervoor.
Groetjes van Kiek
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan