Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, January 6, 2008

Lievelein woog op het moment van schrijven 107.00 kg (bmi: 37.91).

Het gaat nog steeds met vallen en opstaan. Maar ik heb geloof ik de draad nu wel weer iets te pakken. Ik ben lid geworden van het 5kg in 2 maanden clubje.

Ach, hoe meer zielen hoe meer vreugd en hoe meer contact hoe meer steun zullen we maar zeggen. Ik volg nu het oude en vertrouwde South-Beach. En als ik geen vreetbuien zou hebben zou mij dat geweldig afgaan.

Ik ga wel vanaf nu weer invullen wat ik eet, en ook eerlijk, dan weet ik in ieder geval hoe erg het nu echt allemaal is enzo.

January 6, 2008 om 14:03
Ik hoop echt voor je dat je je draai zal vinden wat afvallen betreft. En idd de vreetbuien, dat is niet altijd gemakkelijk. probeer in ieder geval wel voldoende te eten dat je bloedsuiker op pijl blijft misschien blijft dan je eetbui ook achterwege. Als ik trek heb in iets zoets probeer ik een glas wortelsap gemengd met appelsap te drinken en ik moet zeggen dat het meestal (niet altijd!) wel werkt bij mij.

Succes!
March 6, 2008 om 02:44
ja we moeten ons eetgedrag aanpassen en dat is "like hell" maar het kan toch niet zo zijn dat we steeds een kilo aankomen zodat we op het eind van ons leven gerold moeten worden. dat is nl mijn grote angst : dat ik door overgewicht mijn lichaam zo kapot maak at het niet meer te redden is.

ik wens je heel veel succes deze week.


Maaike
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan