Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, January 6, 2008

Cassy woog op het moment van schrijven 106.00 kg (bmi: 31.31).

:hoihoi: allemaal,

Me voorgenomen om morgen weer te starten en... vandaag al mijn best gedaan! Haha, dat is voor mij ongekend, meestal (vr)eet ik er de laatste dag nog even een extra kg bij!!! Dus... het gaat LUKKEN!!!

Het is wel leuk om weer terug te zijn! Heb hier een aantal mensen die ook regelmatig aanwezig zijn en ZIJ motiveren mij en het gaat ONS lukken!!!

Heb afgelopen week 6 dagen gewerkt. Snap nog steeds niet hoe ik dan toch kan aankomen. Maar ja, manlief geeft gezonde mueslirepen mee etc. maar ja, die moet je dan niet allemaal op een dag opeten:shy2: en... als er een paar mensen op donderdag roepen dat ze tussen de middag naar de Mac gaan omdat ze het effe niet zien zitten moet ik niet altijd de eerste zijn die opstaat en al buiten staat te wachten op de rest!!!:owow:

Dus vanaf morgen weer netjes brood mee en ik heb me voorgenomen om meer te bewegen! Morgenavond ga ik met mijn Mannetje bij een sportschool kijken. Hoop dat het iets is! Dus... toch best goed bezig!

Wens iedereen enorm veel :succes: en tot gauw

January 6, 2008, gewijzigd door Apoassi op January 6, 2008 om 15:26
Nee hè, ik kom echt niet van je af :bigsmile:..............
Was toevallig even on-line, er begint een buddy van me morgen bij een nieuwe baan. Heb haar even succes gewenst en kreeg ook jouw bericht! Je hebt goede plannen gemaakt, ik help je erbij hoor al is het misschien niet via hier. Ben wel weer blij van je te horen, je hebt lekker veel gewerkt zeg de afgelopen week. Pas je wel een beetje op jezelf dat je ook nog wat tijd voor jezelf neemt?

Morgen weer in het ritme, hier ook. Eindelijk weer naar de sportschool, jij gaat morgen ook bij een sportschool kijken? Goed zeg, maarruh.... niet alleen kijken hè, ook inschrijven :haha::haha::haha:

Ga afsluiten, we zitten naar Terminator III te kijken, voor de zoveelste keer maar het blijft leuk. Succes met het afvallen en tot gauw.

:apoassi:
Onbekend
January 6, 2008 om 17:18
Goed hoor dat je de draad weer oppakt!! Gewoon lekker er weer tegen aan en dan komt het allemaal goed! :) En gewoon doen zo'n sportschool (als het tenminste niet zo'n enge is met van die kleerkasten... Heb ooit een keer de fout gemaakt naar toe te gaan was echt vreselijk!! Mijn huidige sportschool is super. Lekker normaal!!)

Heel veel succes de eerste week en ik hoor wel hoe het gaat!
Groetjes
Simone
Onbekend
January 22, 2008 om 04:20
Hoe is ie bij jou? Gaat alles nog goed?
Groetjes
Simone
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan