Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, January 6, 2008

Trijntje69 woog op het moment van schrijven 82.50 kg (bmi: 26.33).

Hallo Buddies en andere lezers en lezeressen,

Iedereen de beste wensen en vooral een gezond en ook slank 2008 !!

Na twee weken uit de lucht te zijn geweest zal ik mijn dagboek weer eens vullen.
Mijn grafiek laat wel zien wat ik de laatste twee weken gedaan heb aan de lijn, mijn vorige dagboek was een mooie afsluiting van 2007 maar helaas moet ik nu 3,5 kilo erbij weer weg zien te werken.
Ik denk dat ik eigenlijk niet mag klagen, ik had mezelf deze twee weken vakantie van het lijnen gegeven en heb alles gegeten waar ik trek in had en heb geen dag aan de lijn gedaan. Dus die 3,5 kilo valt denk ik nog mee.
Ik heb 4 keer gegourmet, 2 keer een luxe diner, 1 keer uit eten, 1 keer een pannekoeken restaurant, oliebollen, zelf appelflappen gebakken en dus ook gegeten, toastjes, kaasjes, bitterballen, een paar keer gebak en iedere dag lekker ontbijt met broodjes croissant, jus, eitje enz. Ik heb nergens; nee tegen gezegd en op mijn "oude" manier gegeten. Ik weet dus ook dat ik dat nooit meer zal kunnen doen want dan zijn de afgelopen maanden voor niks geweest.
Vandaag weer begonnen met Sanalank en het gaat goed, alleen een beetje hoofdpijn, maar wel een goed gevoel dat ik het weer kan oppakken en nu de laatse kilo's er weer af werken en mijn nieuwe doel halen.

Veel succes allemaal en groetjes Marielle

January 6, 2008 om 16:40
Hoi Trijntje, :hello:

Leuk dat je weer actief op de site bent, ik miste je al!!! En jij natuurlijk ook nog de beste wensen voor 2008! :ny01:

Wat goed zeg, dat de schade van twee weken relatief beperkt is gebleven. Ik was alleen met Oud & Nieuw al 2,2 kilo zwaarder!! :aaah: Maar ze zijn er inderdaad alweer zo goed als af dus dat is wel lekker. Zal bij jou ook wel snel gaan, en dan door voor de laatste kilo's!

Brussel is echt een eetstad he, heerlijk!!! Ik zag t vandaag op TV en ik kreeg helemaal zin om er ook weer eens een weekendje heen te gaan. Mooie winkels ook en de mensen zijn er ook altijd goed gekleed, echt opvallend vind ik dat. Net als in Antwerpen, daar is dat ook zo.

Heb je al bij Minke gekeken voor de wokdate? Zou leuk zijn als jij er ook bent.

Sterkte met de hoofdpijn. :wilnietkijken: Ik hoop dat je snel weer aan Sanaslank gewend raakt. Bij mij waren de eerste twee dagen best weer pittig maar vandaag gaat t wel weer makkelijker. Gewoon doorbijten!

:bye:

Twix
January 7, 2008 om 08:25
Hoi Marielle,
Wat leuk dat je ook enthousiast bent over het wokken!! Ik ga woensdag weer even een nieuw dagboekstukje schrijven (nu nog niet; heb WEER gezondigd en wil dus eerst weer m'n gewicht wat omlaag hebben :-D) om een datum enzo te prikken. Heb er echt zin in!
Ik hoop dat het met de hoofdpijn wat beter is; ik heb dat ook altijd als ik na een 'eetdag' weer braaf aan de slag ga. Ik heb dit weekend weer gezondigd, dus ben vandaag ook weer begonnen. :schopondermijnkont:
groetjes,
:kipling79:
January 10, 2008 om 14:32
Hoi Trijntje,

Hoe gaat t nu met lijnen? Ik zag dat je gister wel had ingelogd.... 't Gaat toch wel goed nu of niet?!?! Nou, ik hoop natuurlijk maar van wel. Na Barcelona en Oud & Nieuw was ik al m'n aangekomen kilo's wel snel weer kwijt dus ik hoop dat dat ook geldt voor jouw feestdagen kilo's. Balen he, weer opnieuw aan de Prodimed / SanaSlank?? Gewoon stug volhouden, en jij bent bijna bij je streefgewicht. Volhouden hoor!! Kom op! We kunnen het!!!

groetjes,

Twix
January 15, 2008 om 14:14
Hoi Marielle!
Hoe gaat het nu met je? Ben er zelf weer (bijna) bovenop.... Heb een hoop om bij te lezen bij iedereen :D. De wokdate staat nu op zaterdag 16 februari.
groetjes,
:kipling79:
January 16, 2008 om 16:51
Hoi Marielle,

Ontzettend lief dat aanbod van die blouse! Kun je hem (gewoon voor de gein) meenemen de 16e?? Misschien dat ie past, zou gaaf zijn! Loop ik in jouw blouse hahahahahahaha. Maar ik heb vaak een blouseprobleem, omdat ik dan toch iets te 'vrouwelijk' ben als je begrijpt wat ik bedoel. Maar we gaan gewoon passen in t Wokpaleis, geweldig!

Ik kom mezelf even showen..... dan herken je me makkelijk de 16e...

:twix2:

Leuk he?? Ik vind m echt heel gaaf geworden!

:oy:
January 16, 2008 om 16:53
Nu ik trouwens nog eens naar jouw fotootje kijk, jij kunt het ook zijn hahahahahahaha

Misschien kunnen we m delen, vraag ik of ze Twix veranderen in Twix/Trijntje

:haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan